anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu ar fi o idee buna ca TPU sa aiba si un forum, unde sa putem discuta intre membri, pe anumite teme?
Daca administratorii site-ului imi dau voie, fac eu un forum (cu inca vreo 2-3 membri care se pricep cat de cat la chestii din astea) al site-ului TPU. Sau, daca altcineva e doritor, si stie sa faca un forum bine pus la punct, si are timp sa-l administreze...ar fi binevenit. Poate unul din adminii site-ului...

Spuneti-va parerea despre aceasta propunere.

Va multumesc!

6 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Nu e o idee rea. Dar cel mai bine ar fi, sa scrii mai intai un mesaj la Contact (vei primi un raspuns in 1-7 zile). Numai bine!

| HeartBeat_5869 a răspuns:

Chiar ar fi foarte frumos daca am avea si un forum.

Pa-pa.

NOname
| NOname a răspuns:

Vei primi un raspuns in cel mult 7-8 zile. Administratorii sunt foarte ocupati. Primesc zilnic sute de mesaje. Ai putina rabdare!
Succes! Numai bine!

| Anonim69 a răspuns:

Ba da, e o idee mai mult ca stralucita, este super mega hiper buna! Incearca si rezolva, daca ai nevoie de ajutor suntem aicihappy
hug`s>big grin

| Madison a răspuns:

S-a mai discutat chestia cu forumul si vad ca nu s-a intamplat nimic

poate daca insistam se face ceva so, I'm with you

| elena a răspuns:

Nu ti se pare, de cand a intrat Stela "pe felie", nu mai merg lucrurile ca inainte?

Uite, de exemplu "10 pentru 2010" s-a oprit la 3 intrebari, apoi abia, abia, @Noname a fost declarat "expertul anului", dar in dreptul avatarului sau scrie tot "expert TPU", nu a mai fost niciun expert TPU de o jumatate de an, cred, ca toate intrebarile si raspunsurile noastre merg la voia intamplarii, rank-ul la fel... ei, de fapt nici chiar asa, ne felicitam intre noi, ne dam funda, sau Folositor, Nefolositor, Amuzant, Inteligent, Stupid, crezand ca ne "baga" in seama cineva. Un utilizator TPU, scria ca Stela ar fi un robotel, tot ce se poate, atat timp cat nimic deosebit nu se mai imtampla pe acest site.

Iar tu doresti un forum...este DISCUTA LIVE... unde abia daca gasesti 2 sau 3 utilizatori, care nu stiu altceva, decat sa se ia la "misto".

Asta este parerea mea.

Cu stima si cu multa placere!