| Omulcarearenevoiederaspunsuri a întrebat:

Nu ati avut niciodata senzatia ca oricat ai incerca sa le faci pe plac parintilor ei nu sunt multumiti de nimic? crying(

6 răspunsuri:
| RockNbeer a răspuns:

Nu,poate pentru ca n-am incercat niciodata sa le fac pe plac.

| Satango a răspuns:

Bună!

Ştiu ceea ce simţi dar, ei te iubesc aşa cum eşti. Poate ei sunt mulţumiţi de tine dar vrea să nu arate asta ca tu să vrei să faci mai mult! Să fi mai bună! Mai pregătită pentru viaţa asta! Ei îţi vor binele. Orice părinte vrea asta. Să nu te îndoieşti de ei.

Baftă!

| Kriss96 a răspuns:

Nu. Pe mine nu ma intereseaza sa-mi multumesc parintii. Ei oricum sunt multumiti pentru ca sunt educata si am note mari. Si ies cu prietenii la cafenea, cumparaturi, bowling, pizza, patinoar..nu cluburi si petreceri dezlantuite.
Iar eu daca fac ceva o fac pentru mine. Ca sa fiu eu multumita. Asa ar trebui sa faci si tu. Sa muncesti pentru tine.

| Mazzenine a răspuns:

Neh, parintii nu vor sa iti arate asta. De obicei, acestia vor sa ii intreci, sa nu ai aceleasi necazuri, pe care le-au avut ei in trecut. Un parinte, chiar daca isi bate copilul, el plange in suflet. Acum, ca mai se iveste si cate un psihopat/a de om, care isi omoara copilul (sau invers), excludem ideea. Jocurile de sah dintre parinte si copil, sunt deja catigate de parinti. Acestia ajung cu toate piesele, distrugandu-ti pionii, turele, regina, nebunii si caii, doar prin niste cuvinte simple. Gandirea unui parinte, este superioara din toate punctele de vedere. Ei au, cate un raspuns pentru orice intrebare. De fiecare data, te incurajeaza, sau, te cearta ca sa iti revii la realitate. Adevarul despre parinti, nu este cum ai crede. Un parinte, si-ar da viata pentru tine, ca tu sa inveti din greseli. Ar suferi in tacere, numai ca tie sa iti fie bine. Parintii, sunt multumiti si cu un care face numai belele. Este copilul sau, nu-i asa? "Bataia este rupta din Rai", unii parinti, chiar nu isi pot stapanii sentimentele de suferinta, atunci cand copilul rau, face ceva care nu este in favoarea lui. Un parinte, este Dumnezeul nostru. Iar noi, suntem copii lui. Dumnezeu este Tatal nostru, noi reprezentam copii lui. Esti slab/a, daca raspunzi parintelui. Esti slab/a, daca nu ai niciodata un plan. Esti slab/a daca nu stii sa nu faci nimic. Acestea, sunt raspunsurile unui parinte. Invata sa pretuiesti ceea ce ai, mai tarziu... o data si o data, vei pierde tot ce ai!

| Nadia18 a răspuns:

De multe ori am avut aceasta senzatie.