De unele persoane te poti lipsi. Dar in viata, nu stii cum se intoarce destinul impotriva ta. Si aceea persoana careia tu i-ai zis parerea ta despre ea, poate sa iti distruga tota viata. In plus prietenia asta de fatada, e buna daca vrei sa periezi pe cineva. Sunt atatea moduri de prietenie. Poti sa fii fals cu cine vrei, daca cu cei la care tii esti tu insati.
. Eu incerc sa nu am de-a face cu astfel de persoane. Am o prietena foarte buna care face cat 10. Si eu cred ca ai o biblioteca minunata in oras la tine. Asa ca poti sa incepi sa te pierzi prin ea. O sa-ti fie mai de folos decat o iesire prin oras cu "fetele alea". Cel putin eu asa fac si n-o duc rau.
Nu eşti singura care are astfel de momente în care simte nevoia de a evada. De multe ori îmi doresc şi eu acelaşi lucru. În momentele alea prefer să mă plimb prin parc singură, să meditez, să citesc sau să pictez. Pe mine mă ajută foarte mult lucrurile astea. Cât despre prieteniile false, dacă chiar nu ţii la acele fete, ai putea pur şi simplu să le ignori şi să îţi vezi de viaţă. Nu eşti obligată să le suporţi sau să disimulezi în faţa lor. Mai bine îţi axezi atenţia pe persoanele mai speciale, care sunt sincere şi care ţin la tine cu adevărat...