Consider ca nu e o situatie prea buna+ca asa ceva nu se face.Sa-ti explic cum vad eu lucrurile:
Iubit-semnifica totul pentru tine, iti este mereu alaturi, poti discuta orice(cel putin asa consideri, dar daca stai sa te gandesti mai bine iti dai seama ca lucrurile despre el nu poti sa le discuti tot cu el si ai nevoie de alta persoana, cineva din "exterior")
Prietena cea mai buna-discuti cam totul cu ea, ai deplina incredere in ea, e fata ca si tine si intr-un fel poti simtii ca ai o "aliata", va sfatuiti reciproc
Eu una n-as putea alege intre ei 2, daca tu reusesti, anunta-ma si pe mine, ar fi o solutie prea drastica! Sa sacrifici o prietenie de lunga durata pentru o relatie si invers.doar gandeste-te
PrietenaN-as da NICIODATA o relatie de prietenie de 10 ani de zile pentru un iubitBaietii vin si pleaca.Pe cand ea a fost mereu acolo
O prietena cea mai buna nu am, insa am prietene foarte multe si ma inteleg bine cu ele, dar pe iubitul meu l-as alege pentru ca el ma intelege, este mereu alaturi de mine, imi stie toate secretele, bine-nteles ca si eu i le stiu p ale lui.
Am fost din pacate in aceasta situatie si am ales prietena:X si nu am regretat aceasta decizie.
Nici eu nu sunt, si n-am fost in situatia asta, si sper sa nu fiu. E greu sa-mi dau seama ce as face. Cred ca as renunta la iubit. Pentru ca in viata putini iti mai sunt prieteni adevarati, si zic eu ca e pacat sa pierzi o prietena pentru iubit.
Buna
Eu as alege prietena, pentru ca de iubit o sa ma despart candva, dar de o prietena buna o sa ma leg toata viata.
Prieteni buni se gasesc rar, dar baieti.pe toate strazile
anonim_4396 întreabă: