anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu conteaza.Nu imi pasa de nimic.Pentru ca nici lor de mine.S-o iau de la inceput:am avut in semestrul trecut o cea mai buna prietena dar ma injura, si am terminat cu ea. Apoi m-am imprietenit cu o fata.Cam in a 5a sapt de scoala am rupt legatura cu ea.Era cam prostuta, dar ma puteam baza pe ea.Acum numai am niciun prieten.Deobicei stau singura in banca si ma uit in gol.Cateodata ma ia plansul. Daca nu ma bag eu in seama, nu am cum sa fiu.Pot murii linistita in clasa aia.Ei ma considera ciudata si ei cred ca e ceva neinregula cu mine.Acelasi lucru il cred despre ei si despre rautatea lor.De cate ori incerc sa ma bag in seama cu cineva, nu sunt ascultata.Acea persoana este prea ocupata sa vorbeasca cu o fata din clasa care,cica inainte era o fitoasa,acum nu s-au schimbat multe in afara de faptul ca acum stie cum sa acopere asta si sa para ca e draguta,deci e falsa, si ca e mai frumoasa decat inainte.Pur si simplu nu ma pasioneaza ce fac ele, de exemplu azi vroiau sa danseze harlem shake in baie.Sunt singura din clasa care nu face asta.Nu mai vreau sa fiu asa.Inainte aveam pe cine ma baza cand aveam o problema, normal, o ajutam la loc.acum pur si simplu sunt pe cont propriu, si ma simt ciudat si traiesc cu frica ca o sa se intample ceva rau si nu o sa stiu ce sa fac si nu o sa pese nimanui.Ma simt inferioara din toate punctele de vedere.Invat destul de bine, dar la matematica am probleme.E ceva gresit cu mine?straight face Nu mai vreau sa traiesc asa, ma intreb cat o sa tina.

2 răspunsuri:
| SpaceBound a răspuns:

Offff. Scumpa mea. Stai linistita. Cred ca toti oamenii trecut au trecut prin asta. Este ceva caracteristic varstei. O sa treaca toate. Asa sunt copii acum. Nu sunt suficient de copti la cap ca sa isi dea seama de ceea ce fac. Crede-ma. Nu e nimic in neregula cu tine. La un moment dat toate astea o sa se termine. Tu trebuie sa astepti doar. Daca mai ai vreo intrebare nu ezia sa-mi trimiti un mesaj pe privat :*

| mona a răspuns:

Nu e gresit nimic cu tine, nu iti mai face griji, nu te mai simti inferioara si ignora persoanele care iti fac rau