Moartea nu e cea mai buna solutie...Nu trebuie sa iti pese de tot, gandeste-te ca va fi mai bine! Unii ar da orice sa traiasca, dar uite nu au aceasta sansa. Tu daca o ai de ce sa o irosesti? Traieste-ti viata.simte-te bine!
Numai bine si ai grija ce faci
Tu astepti de la mama ta si ea asteapta de la tine. Una dintre voi trebuie sa faca primul pas. Incearca sa arati tu mai mult ca o iubesti, daca vezi ca ea nu face asta. Nu te mai gandi la ce e rau, incearca sa vezi numai lucrurile bune. Nu merita sa iti iei viata pentru lucrurile astea. Fiecare om are un anumit scop pe acest pamant, asa ca nu dispera D-zeu stie ce face. Ai incredere in el, totul se va rezolva, si app speranta moare ultima.
Moartea nu e niciodata o solutie.
Parintii tai erau probabil suparatzi din cauza stresului sarbatorilor.
Succes .
Am si eu o prietena exact in aceeasi postura. Sa stii ca sinuciderea nu e o optiune. Eu cred ca ar trebui sa vorbesti cu ei, spune-le ce simti, nu stiu... oricum gandeste-te la consecinte inainte de a face ceva si nu uita ca sinuciderea nu e o optiune
Pai probleme de astea am avut si eu si ma inchideam in camera si plangeam ca proasta da acum chiar nu-mi mai pasa cu tata sunt in relatii foarte proaste adica suntem ca doi oameni ce trec pe strada unul pe langa altul de parca nu s-ar cunoaste iar mama tot ma cearta din cuza surorii mele iar pe ea o lauda mereu deci chiar nu-mi mai pasa am inceput sa stau in fata calculatorului sau sa ies afara si sa nu-i mai bag in seama
Poate ca ai depasit deja aceasta problema, avand in vedere faptul ca ai scris acest mesaj in urma cu un an. daca inca o mai ai, gandeste'te la persoanele pe care nu le-ai intalnit inca si la cate bucurii iti pot aduce ele. o sa ai la randul tau o alta familie, poate mai iubitoare, o sa ai copii tai, pe care o sa stii cum sa-i iubesti, mai ales ca tu nu ai avut sansa la o familie perfecta si sunt sigura ca ei te vor iubii inzecit.viata iti ia cu o mana, dar iti da cu cealalta mult mai mult.ai doar putina rabdare, si Dumnezeu te va face fericita.Craciun fericit tuturor!:*
Problemele tale le-am avut si eu acum cativa ani poate si mai mari, dar uita ca acum sunt bine, eu zic ca nu are rost sa iti perzi sperantele cel putin mai ai rabdare pana in 2012 ca cica se termina totul cel putin nu o vei face cu mana ta. si apropo nu ai cum sa ajungi printre ingeri daca faci vreo prostie asa ca gandeste te bine si ai grija de sufletul tau ca nenorocita asta de viata oricum e scurta cel putin fa-ti de cap cat mai poti craciun fericit