anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu credeti ca pe linga cele 5 variante (Folositor, Nefolositor, Amuzant, Inteligent si Stupid), ar trebui sa avem si varianta COOL?
Eu gasesc multe raspunsuri care nu pot intra in cele 5 categorii, COOL ar fi insa potrivit.
Ce argumente ati putea gasi, sa convingem administratorul site-ului sa introduca modificarea?

Răspuns Câştigător
Janina
| Janina a răspuns:

De multe ori m-am gandit la asta, ar fi mai bine ceva gen : cool si mi-ar placea sa avem si neamuzant la voturi straight face

8 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Votez numai daca gasesti un echivalent romanesc pentru COOL.

cami
| cami a răspuns:

Bv Browinking
si eu ma gandisem ca pe langa cele 5 calificative sa mai fie unul gen...NEINTERESANT.ideea ta este chiar buna happy.

| Elly4all a răspuns:

Sunt pentru:phappy

| claw_4117 a răspuns:

Nu cred ca e posibil atat de usor, ar fi necesar sa modifici cateva tabele de date...si judecand ca sunt ~95.000 de raspunsuri ar fi foarte greu sa modifici. Insa eu sunt pentru.

| claw_4117 a răspuns:

Daca ar fi dupa mine, ne-ar avantaja si niste profiluri mai bune, nu ar strica sa ne cunoastem mai bine. Insa sa se mentina limita non-hi5.

| eu_4161 a răspuns:

Ba cred ca da...sau sa ne lase intr-un spatiu sa scriem ce vrem (dintre raspunsuri:COOL, amuzant, Folositor, NEFOLOSITOR etc.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu cred ca ar trebui sa dispara stupid, pentru ca nu isi are locul, de aceea s-au starnit si conflicte, si votul cel mai negativ sa fie nefolositor.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Tare, beton, super, misto... happy