Da asa este,din pacate, nimic nu mai e cea fost .Pun o intrebare nca nu ar avea ceva mai bun de facut . Desi uneori dau raspunsuri bune, ma satur de inrebarile lor in speical din categoria "Dragoste si Sex" care copii la o varsta frageda(13-14 ani ) vor sa faca sex .
Oooo.ba da. de fapt eu cred ca prea multi prosti au acces la internet parerea mea
Nu ma intelege gresit... Unii copii nu prea au cap . Intebarile acelea si useri aia, dupa mine, sa nu aiba voie sa nu mai scrie ceva ceva timp . Acum e vacanta si mai toti au aflat de aces site. Intradevar 50 % psteaza intrebari banale, fara nici un sens care educa copii de 6 -10 ani la prosti. Unii copii mai mari sau mai mici pun intrebari cu un sens, care nu sunt banale sau bune de nimic. Recunosc.si mie mi se par nele intrebari ale mele banale, da sunt ale mele. Nu ar trebui sa judecam pe nimeni dupa aceasta careacterizare a lui. Nimeni nu este perfect, zicea o vorba din batrani... Te .
Gandecel eu chiar as vrea sa fiu inca o data copil dar dar nu sunt tu de exemplu esti unul dintre copiii ce pun intrebari far sens
Andreiu201 întreabă:
Andra0987654321 întreabă: