Septum piercing doare, pentru ca acolo e doar zgarci si nu carne cum e in lob.Si eu am 3 piercinguri, primele 2 le-am facut acum vreo 8 9 ani cred si ultimu a fost amu un an jumate.Personal, daca tie iti place fa-ti. Baba sufera la frumusete.Nu baga in seama rautatile la toti terminati pe viata.Tu puneti daca iti doresti, insa ai grija, ca dupa ce incei sa iti pui, unu doi, 3 etc.Cu cat ai mai multe cu atat o sa vrei mai multe, eu deja ma abtin sa numai imi fac altele.
Multumesc pentru raspuns! Cred ca am sa-mi fac... oricum, durerea e pe moment dupa care apare satisfactia ca ti l-ai facut.
Plasa piersingurile. E un pacat sa iti stric frumusetea pe care ti-a dat-o Dumnezeu!
Ok,si crezi ca daca eu ii spuneam sa nu faca, sa stea cuminte, etc.Crezi ca ma asculta? Fata a pus o intrebare, eu i-am raspuns la subiect.Stiu si sunt constient ca nu sunt bune multe, insa te bati cu morile de vant, e ca si cum ti-as spune eu tie, de fapt ca si cum as incerca sa iti explic ca n uexista dumnezeu, mas bate cu morile de vant.La fel si tu de ai incerca sa imi explici ca exista, si sa imi aduci dovezi. Daca eu atat vad, sau tu, fiecare om are principiile sale intelegi? xD eu i-am zis parerea mea, si ce am patit eu din experienta mea.Am 2 cerceii in urechea stanga, si unu in limba.Ce pot spune, le-am facut, de pateam ceva eu trageam beleaua, nu alti