Sa n`o bagi in seama.
Stiu ca ti se pare greu, si mie mi se parea.
Eu am consumam cao idioata, si crezi ca altora le pasa?
Arata ca esti o luptatoare!:*
Sa n-o bagi inseama, se oftica mult si vrea sa se dea "mare" ca ea e super "cool" si tu. not. Vrea doar sa te necajeasca sa te faca sa te intorci la ea sa-si mai bata putin joc de tine. Sfatu meu n-o baga inseama n-ai ce discuta cu fetele cu "fite de mall" mie mi se face... cand le aud pe alea si sunt fata eu sunt genu de fata naturala. Sper ca te-am ajutat!
Buna inaa!
Ai facut foarte bine ca te`ai despartit de prietena ta, pentru ca nu avea dreptul sa se joace cu nervi tai . Nu o baga in sseama! Ignor`o si fi fericita alaturi de prietenii tai. Ea va vedea ca esti fericita si poate intr-un sfarsit te va lasa in paca. Daca nu, spune`i in fata ca nu iti pasa ce zice ea si ca nu ai nevoie de asemea prieteni, care te barfesc.
Sper ca te-am ajutat si ai grija de tine
Buna.am avut si eu asa cazuri. dar am fost tare nu m`am uitat la cele spuse. am fost eu mai deshteapta si am tacut!
Fosta prietena ta era ambitioasa.si iubea sa comande cu tine chiar sa spun ca binishor.
Daca te simti bine, duci un mod de viata pe care il placi, de ce te`ar supara cuvintele spuse de ea?
Da inteleg ti-a fost prietena atitsia ani. si te intrebi poate cum poate sa zica asa ceva despre mine. care mereu i-am fost alaturea!
Papusha fii tu insutsi vorbele ei si a colegelor sa nu te afecteze deloc, dii mindra pe faptele tale si vei avea succese mari :*
anonim_4396 întreabă: