| ioanapysycuutata a întrebat:

Nu e adevarat ca telenovela Sin Senos No Hay Paradiso e frumoasa? va pup

Răspuns Câştigător
| Annitu a răspuns:

Ai dreptate.este interesantabatting eyelashes
mie imi place de Bayronlove struck tie?smug

18 răspunsuri:
| Raul a răspuns:

Nu si daca mai pui mult intreabari stupide s-ar putea ca in curand sa nu le mai poti postalaughing

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Dalove struck Mie chiar imi placebig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mai frumoasa ca Byron...sau Titi!laughinglaughing
(In cazu` lor frumoshee hee ).

| Raul a răspuns:

Dehh telenovelisti ce sa le facilaughingrolling on the floor

| tweety_8071 a răspuns:

E super frumoasa:X:X:X

... da chiar k Byron si Titi is si mai super:X:X

| Silvia a răspuns:

Eu nu ma uitlaughing

| Misterious a răspuns:

Zi-mi si mie ce poa' sa fie frumos? dupa nume iti dai seama fara sani nu exista paradis? nu e asa am vazut si eu cateva secvente. tare aiurea hai sa ne punem toti silicoane si sa ne prostituam asta da serial din care ai ce sa inveti ceva...vizionare placuta.

| kola a răspuns:

Nu pot sa zic Da! Dar nici nu.deci sunt intre deoarece mi se pare putin plictisitoare...si nu prea are momente fericite.doar triste si care nu se mai termina niciodata

In schimb are si o parte buna:Este o telenovela:are actiune...si adrenalina. pupici

| tweety_8071 a răspuns:

@Misterious normal ca ai ceva de invatat de acolo! vezi cat de usor sunt pacalite fetele tinere si prostute in ziua de azi, si inveti sa nu ai incredere in straini fiindca vei ajunge rau... iar filmul este facut dupa o poveste adevarata.eu zic ca din viata altora ai multe de invatat, multe greseli pe care sa stii sa le eviti.winking
.deci:traiasca filmu:Sin senos no hay paraiso!:X:X:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da e foarte fumoasa

| madalina29 a răspuns:

Imi puteti spune ce se intampla cu serialul din 14 septembrie? La ce ora va fi difuzat pentru ca la 20:30 se difuzeaza "Aniela".

| madalina29 a răspuns:

Care imi poate spune ce se va intampla cu serialul din 14 septembrie? La ce ora va fi difuzat pentru ca la 20:30 va fi "Aniela"...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Grasias muchisimo

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai misterious sau cum ti-o zice daca nu ai urmarit nu mai vb aiurea ca e cel mai frumos fil sa iti zic de ce...ca nu e o telenovela obisnuita q a murit ba nu a murit apare mai tz in film asta intr-un prim rand in al 2 rand telenovela asta trebuie sa o urmaesti toata ca sa vezi cat e de...educativ in primul rand pentru ca vezi kta demnitate le-a ramas fetelor acelea...si ajung sa moara si bayron si cata... faci o mare greseala

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai misterious sau qm ti-o zice daca nu ai urmarit nu mai vb aiurea ca e cel mai frumos fil sa iti zic de ce...ca nu e o telenovela obisnuita q a murit ba nu a murit apare mai tz in film asta intr-un prim rand in al 2 rand telenovela asta tre sa o urmaesti toata ca sa vezi kt e de......educativ in primul rand pentru ca vezi kta demnitate le-a ramas fetelor acelea....si ajung sa moara si bayron si cata....faci o mare gresala

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai misterious sau qm ti-o zice daca nu ai urmarit nu mai vb aiurea ca e cel mai frumos fil sa iti zic de ce...ca nu e o telenovela obisnuita q a murit ba nu a murit apare mai tz in film asta intr-un prim rand in al 2 rand telenovela asta tre sa o urmaesti toata ca sa vezi kt e de......educativ in primul rand pentru ca vezi kta demnitate le-a ramas fetelor acelea....si ajung sa moara si bayron si cata....faci o mare gresala

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns: