| Im.GIulee a întrebat:

Nu e vina mea, e a hormonilor, dar totusi caut o cale de scapare...

Ceva nu mi se pare ok cu mine, eu sunt mai ciudatsica si in plus vorbesc foarte mult si ma comport de 12 ani, nu de 13. Toate colegele mele au avut deja primul sarut, iubiti, bla bla... Eu nu. Nu stiu ce sa nu fie in regula cu mine, am doar medii de 10 si nu pot spune ca sunt muma padurii...

Toata familia mea imi spune si si prietenul sora'mii mai nou ca atunci cand am sa ajung la liceu am sa rup inimi insa nu vad cum sa se intample asta daca eu in aceasta categorie nu am depasit stadiul copil.

Credeti ca ar trebui sa schimb ceva la mine sau nu stiu, sa ma comport altfel? :-s

3 răspunsuri:
| matt25 a răspuns:

Adica... nu te supara pe mine, insa cum ar trebui sa te comporti la 12 ani si cum ar trebui la 13? Ca pentru mine sincer este o enigma problema ta. :-) Voi va faceti probleme din orice. Doamne... sunteti tineri. Nu va mai faceti griji de ce nu ati avut primul sarut sau mai stiu eu ce ca vi le faceti degeaba.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stai linistita.Nu mi se pare deloc normal ca la 12-13 ani sa ai iubit.Mai bine ai grija ce faci la scoala, sa iei note mari si dupa, la liceu baietii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu trebuie sa te schimbi si eu am 13 ani si nu am rimit primul sarut dar asta nu inseamna ca treubei sa schimbi ceva