Bună, poate că totuşi sunt problemele lor şi nu cred că a trebui să te bagi. Dacă ei se plac cu adevărat vor trebui amândoi să facă compromisuri, ea să-l înţeleagă şi el să îi arate că o place, dacă nu atunci nu ştiu ce relaţie ar putea fi aceea. Modul rămâne, să renunţe amândoi la felul lor de a fi şi să fie împreună . Iar dacă nu se văd cu atât mai rău pentru că ochii care nu se văd se uită, iar el o va uita uşor dacă rămâne în stadiul de a o place. Mai este ceva Dacă băiatul nu îi dă nici un semn de interes faţă de ea, de unde ştiţi căel chiar o place? Cel mai bine este să se întâlnească şi să vorbească, să ajungă amândoi la un pact şi să comtinue relaţia, iar dacă a fost obraznică atunci asta nu se va întâmpla prea devreme, decât prin intermediul telefonului, deşi mai degeaba dacă nu se văd faţă în faţă. Ar trebui să îi laşi pe ei cu problemele lor, şi tu să îţi vezi de ale tale
Dacă o să ne spui şi vârsta promit să revin cu un nou răspuns.
Un baiat care nu da nici un semn de interes fata de ea este un baiat care place toate fetele. Deci pentru el ea pare a fi doar o fata. Daca spui ca ea este copilaroasa, ma indoiesc ca o astfel de relatie ar merge. Pentru ca baiatul niciodata nu o sa fie genul romantic incurabil, iar pe ea fiecare gest de respingere al lui o sa toarne plumb peste relatia lor. Orice ar fi fata trebuie in primul rand sa respecte pedeapsa primita si sa fie responsabila. Dupa ce isi ispaseste pedeapsa trebuie sa vorbeasca neaparat cu el. Trebuie ca ei sa vorbeasca sincer si deschis unul cu celalalt. Sunt firi diferite si fara comunicare aceasta relatie nu va merge niciodata. Este buna aceasta pedeapsa pentru ca atat fata cat si baiatul au timp sa inteleaga ce sentimente au unul pentru celalalt. Poate fi considerat un test al iubirii lor.
Poate e indiferenta pentru ca nu o intereseaza nu vrea sa fie cu baiatul asta te-ai gandit la asta si daca si ea il place trebuie sa o accepte exact asa cum este daca spui ca o iubeste si tine la ea cel putin asa gandesc eu poate ar trebui sa se straduiasca si ea putin sa arate putina afectiune
Doar nu e legata de pat o sa fuga si ea o ora alta idee nu am
Scuza-ma, dar cum vrea ca ei sa fie impreuna dar nu da nici un semn de interes? Vrea sa se lase greu si sa o faca pe ea sa il caute? Iar ea nu-l intelege dar vrea sa ramana impreuna cu el...de dragul de a avea un prieten? Daca vor sa ramana impreuna e cazul sa aiba o discutie serioasa, sa fie sinceri unul nu celalat, sa spuna ce asteptari are fiecare si sa isi exprime sentimentele unul fata de celalalt. Fiindca ea e pedepsita, presupun ca lucrul acesta nu o sa se intample prea curand, dar cel mai bine e sa vorbeasca cu prima ocazie. La telefon sau fata in fata, NU pe messenger.
Ca iti pot da un sfat imi trebuie varsta...comportamentul adolescentilor difera de la varsta la varsta.Imi cer scuze dar pana cand nu o sa dai si varsta chiar nu te pot ajuta
Pai din punctuk meu de vedere trebuie sa stia amandoi fata-n fata si sa discute chestia asta. Si el ar trebui s-o intleaga ca e copilaroasa, sunt unele pers copilaroase si trebuie luate usor.Ar mai trebuii amandoi sa lase de la ei ca aceasta relatie sa mai functioneze. Dar daca el o iubeste cu adevarat si o place o intelege si totul o sa fie bine!