Pai nu trebuie sa tragi pe nascand tragi fumul faci hiiiiiii vine mama si tot asa pana te obisnuiestidar mai bine lasa-tee
Pai tu tragi din tigara si pe urma aer pe nas ai facut deja totul gresit dupa ce tragi din tigara trage aer pe gura si zi : daca ma prinde mama. dar sa tragi aer repede sa vezi cu intra fumul in plamani ca sa poti fuma cum se "cuvine" dar te-as sfatui sa nu te apuci pentru ca este o pierdere de bani si sanatate.
Da, ai facut ceva gresit. Te-ai apucat de fumat. Vei avea ocazia sa vezi cat de greu e sa te lasi...
Eu zic ca ai facut totul gresit: de cand ai cumparat tigara, pana ai aprins-o, ai bagat-o in gura si tras un fum...
fumul tras in plamani ramane acolo (o mare parte, cel putin). si astfel poti avea parte de un frumos cancer la plamani.
fumul pufait iti ramane in gura/gat... si astfel poti face rost de un si mai frumos cancer la gat.
eu zic sa te mai gandesti daca vrei sa mai fumezi sau nu.
Da. Dar nu-ti spun, ca sa nu te inveti. Dupa 12 ani de fumat m-am hotarat sa ma las. Asa ca lasa-te si tu cat iti e mai usor.
Trage fum apoi trage aer ca sa intre in tine si apoi sufla un pic si iti iese fumul inapoi ( nu tot fumul care l-ai bagat in tine dar... asta e )
donutcenter întreabă:
anonim_4396 întreabă: