Buna! poate ca este nehotarat...asa cum zice si el ca nu este pregatit(probabil a avut o relatie in trecut si a fost marcat)...persoana respectiva pune suflet in relatie!
Acum depinde de tine daca vrei o relatie cu el sau nu! by`
Nu cumva o avea vrajeala in el daca te placea de la inceput nu mai zicea asa...mmm cam miroase urat...stii acum ignora-l tu zii ca ceva kuma zis si el ca esti mica... pupp
Poate si-a dat seama cat de frumoasa esti sau poate vrea doar o aventura.Asa este fostul meu prieten acum.Ma tot intreba daca vreau sa merg la liceu la care este el si chesti de genu asta. Daca il iubesti te-as sfatui sa-ti faci curaj sa-l intebi ce vrea de fapt de la tine. Daca vrea doar o aventura te-as sfatui sa-l refuzi, chiar daca il placi refuzal pentru binele tau. Apoi poate sa le spuna prietenilor sai ca s-a culcat cu tine si apoi ei te fac in tot felul si rad de tine. Iar daca vrea o relatie aceptal. Poate si-a dat seama ca a pierdut ceva timp refuzandute. Tu alegi.Intreba-l ce vrea.
Sa stii ca pentru un moment am crezut ca eu am pus intrebarea...sunt in aceiasi situatie insa inteleg perfect ceea ce se intampla.
Poate, candva, o fata si-a batut joc de el...si ii e frica sa nu se indragosteasca iar dar ghici, deja s-a intamplat si nu vrea sa recunoasca... ii e frica...si aceasta frica il face nehotarat...pe de o parte tin la tine pe de alta parte vrea sa te uite...insa mai are momente in care explodeaza si spune ce are pe suflet...
Acum nu stiu cum e baiatul de care vorbesti, poate fi o varianta cea spusa de mine insa nu se exclude si varianta ca, el sa fie un "hot de inimi" caruia ii place sa se joace cu sentimentele...
Nu te lasa dusa de aparente, ia si testeaza-l... daca iti dovedeste ca tine la tine atunci fii alaturi de el si invata-l tu sa iubeasca, ajuta-l sa scape de frica si demonstreaza-i ca IUBIREA e frumoasa.
Dyanady tot ce s a intamplat a fost asta vara cand imi dadea de intels ca ma place ...si cand prietena mea i a zis ca si eu il plac a zis nu poate ca a suefrit dupa fosta si nu vrea sa ma faca sa sufar ca sunt si mai mica... dupa asta am mai ieist afara de 3 -4 ori si eu am hotarat sa l ignor complet
si acum mi a zis chestiile alea