Pff, deci tot aici suntem. Aparent este ceva in neregula cu tine.Nu poti face nimic pentru ca nu vrei sa il uiti. Daca ai fi vrut asta nu te`ai informa ce face el acum cu ea si ti-ai vedea de viata ta.
Sa nu faci greseala sa crezi ca esti mai buna ca ea iar daca el se va intoarce la tine o va face din mila/interes.Ea este mai frumoasa in ochii lui si ii ofera ceea ce tu nu ai reusit. Aparent baiatului ii plac fetele care sa stearga cu el pe jos, iar tu erai prea cuminte si il sufocai incercand mereu sa il ajuti.Nu ii lucrai sentimentele indeajuns pe partea negativa.
Pe de alta parte probabil observi si tu ca l`ai descris ca fiind un nesimtit arogant si care nu dadea 2 lei pe tine, tratandu`te oribil.Nu tii deloc la tine? Nu ai deloc orgoliu? Iti este frica ca nu vei mai da de unul ca el? Nu te ingrijora, sunt mult mai multi ca el decat baieti cu adevarat buni, deci sa nu te gandesti ca va fi greu sa-l inlocuiesti cu altul.Insa daca nu incerci nu-l vei gasi pe acel altul si vei ramane mereu prinsa in acest scenariu, in care tu iti creezi o drama inutila continua.
Observand cat de irositi sunteti, du`te si trage`i un pumn, apoi saruta`l, cine stie poate se va indragosti iar asa.Asta, sau iti gasesti alt specimen care sa te injure si probabil sa te si bata pe viitor.
Aprinde`ti o tigara si respira.
Cauta-ti o ocupatie care sa-ti faca placere si sa te distraga. Si faptul ca te gandesti cum sa-l uiti si cauti informatii despre el nu te ajuta deloc sa-l uiti. Pur si simplu arunca orice ai de la el si sterge pozele, numar de telefon etc. si in 3-6 luni o sa il uiti asta daca nu ti tu mortis sa te agati de el.
Imi pare foarte rau de tine dar trebuie sa il uiti daca nu sa imi spui oi avea eu 13 ani dar cred ca o sa te ajut sa treci peste ca imi dau seama ce durere simti
Sa nu-l il mai inapoi pentru ca va face la fel si pun pariu ca pitipoanca aia il inseala si cand o sa realizeze ce a facut o sa regrete amar
Elenastoica9 întreabă: