| ilenutsa a întrebat:

Nu imi merge mess'u. nu stiu de ce, dar atunci cand ma conectez imi zice de "network connection", insa netu merge. de asemenea, atunci cand incerc sa reinstalez mess'u, imi spune "yahoo messenger is unable to download files needed for instalation. please check firwall settings and retry instalation."
ce pot face?happy

Răspuns Câştigător
| whitehair a răspuns:

Doua variante si incepem cu cea mai rea-prezenta pe hard a unui program malware nedetectat de sistemul de securitate si aici fac o paranteza si-ti spun si tie ce spun mereu pe acest forum-NU ESTE SUFICIENT UN ANTIVIRUS CI UN SISTEM COMPLET DE INTENET SECURITY-revin la raspuns-in acest caz formatare totala si daca se poate securizata(Partitiom Magic face aceasta operatie), reinstalarea sistemului de operare cu computerul decuplat de la net si primul program instalat pe hard dupa sistemul de operare-un sistem de protectie complet, gen Kaspersky Internet Security.
2. Una din setarile din firewall nu permite accesul la internet al programului mentionat de tine iar in acest caz trebuie creata o regula pentru acel program.Nu-ti pot spune pasii exacti pentru ca fiecare firewall are setarile proprii in functie de cei care l-au conceput, dar ca regula generala ar trebui sa gasesti ceva de genul
"Setting-Blocked Programs". Succes

5 răspunsuri:
| PostMortem a răspuns:

Daca ai varianta 9 la messenger iti sugerez sa o schimbi cu practicul 8.1,iar daca ai 8.1 si nu merge, reinstall si daca ai si multimessenger instalathappydezinstaleazal inainte...si instaleazal dupa ce instalezi messenger 8... daca nu iti sunt de ajutor scuzesad...atat stiu, cauta si pe google

| shade a răspuns:

Pana la momentul cand o sati mearga bine mess'u foloseste meebo,eu iti sugerez sa incerci,este super meebo,este facuta pentru situati ca acestea!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunama pe nr asta 0768533495

| AdelinaHuluban a răspuns:

Pai:-? nu stiu:|. dar daca vrei sa fi pe net intra pe www.meebo.com si acolo unde scrie yahoo messenger iti scrie id`ul si parola:).incearca:D.

| AdelinaHuluban a răspuns:

Pai:-?nu stiu:|..dar daca vrei sa fi pe net intra pe www.meebo.com si acolo unde scrie yahoo messenger iti scrie id`ul si parola:)..incearca:D..