anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu imi place ca mama mea este o persoana extrem de friguroasa si la noi in casa sunt 25 de grade, destul de cald si ea ma pune sa stau cu bluza lunga cu maneca lunga groasa si cu tricou pe desesubt si este foarte gros, iar daca îi spun ca imi este cald si chestii spune ca nu este cald deloc si ca nu mor/topesc. Si la scoala ma pune sa merg cu maneca lunga, maiou si hoodie-ul de la scoala care e fff gros si nu glumesc si este f cald, iar eu ii spun ca este cald si imi spune sa nu mai comentez atat ca ea stie mai bine. Mama are sendinte destul de des si se intoarce cand eu dorm si cu tata stau cu tricou in casa, el spune ca e absolut ok si ca e bine. Saptamana asta am stat cu bluza cu maneca lunga si fara maiou si m-a prins si a facut o criza ca de ce nu o ascult ca sunt anormala, ca nu am grija de mine ca de aia am racit, nu ca toata clasa are viroza, ca daca o sa ma mai imbrac asa o sa imi taie tot o sa ma mute la o scoala de stat de rahat care e la 2 pasi, nu o sa mai vb cu mine si amenintari din astea. Chestia e noi am mai avut discutia asta iar ea crede ca daca ei ii este frig si mie imi este ca sunt copilul ei si sunt ca ea. Ceea ce ma enerveaza, eu stiu cel mai bine ce simt. Fratele meu are 17 ani si sta în MAIEU in casa si pantaloni scurti si descult mereu, iar la mine face crize ca de ce sunt desculta cu sosete. Ea spune ca el e adult, ca nu mai are mult pana la 18 ani si va fi pe cont propiu si poate face ce vrea. Iarna ma pune sa merg cu maiou si bustiera si eu mor in fiecare zi de cald doar in tricou si ea spune ca voi raci si ca asa ma voi imbolnavi ca stau la scoala cu bluza de uniforma in pantaloni care cica falfaie si voi raci la spate. Fratele meu e de treaba si nu ii spune mamei. Dar pe bune! Nici nu a inceput bine scoala si ma pune sa ma imbrac ca de iarna. Si spune ca ii stric zilele, ii fac draci, ca imbatraneste din cauza mea ca eu o fac sa se simta rau ca port haine anormale si eu sunt ceva de genul: Eu racesc, nu TU, mi-ai spus clar ca daca eu ma imbolnavesc eu ma vindec si merg la doctor. Ok, vede ca nu ma imbonavesc si imi spune cat de rea sunt si ca nu o sa mai am voie sa fac, aia, aia, aia. Ce sa fac? Nu vreau sa ma mai cert cu ea din motive stupide si ea sa faca crize de isterie ca vai port haine ANORMALE cand e CALDDDD in casa, dar nu o pot asculta fiindca nu pot suporta caldura. Daca racesc, racesc, asta e viata ma vindec si gata. Sfaturi?

4 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

N-ai ce să faci, e maniacă, te dă afară că nu te îmbraci gros wtf laughing

| anonim_4396 explică (pentru Adry05):

Oricum am vorbit cu ea în fata si a sous ca da, a exagerat si ma lasa!?

| Furnicuta000 a răspuns:

Doamne fereste, ce femeie nebuna.

| anonim_4396 explică (pentru Furnicuta000):

Oricum am rezolvat