Nu imi place ca mama mea este o persoana extrem de friguroasa si la noi in casa sunt 25 de grade, destul de cald si ea ma pune sa stau cu bluza lunga cu maneca lunga groasa si cu tricou pe desesubt si este foarte gros, iar daca îi spun ca imi este cald si chestii spune ca nu este cald deloc si ca nu mor/topesc. Si la scoala ma pune sa merg cu maneca lunga, maiou si hoodie-ul de la scoala care e fff gros si nu glumesc si este f cald, iar eu ii spun ca este cald si imi spune sa nu mai comentez atat ca ea stie mai bine. Mama are sendinte destul de des si se intoarce cand eu dorm si cu tata stau cu tricou in casa, el spune ca e absolut ok si ca e bine. Saptamana asta am stat cu bluza cu maneca lunga si fara maiou si m-a prins si a facut o criza ca de ce nu o ascult ca sunt anormala, ca nu am grija de mine ca de aia am racit, nu ca toata clasa are viroza, ca daca o sa ma mai imbrac asa o sa imi taie tot o sa ma mute la o scoala de stat de rahat care e la 2 pasi, nu o sa mai vb cu mine si amenintari din astea. Chestia e noi am mai avut discutia asta iar ea crede ca daca ei ii este frig si mie imi este ca sunt copilul ei si sunt ca ea. Ceea ce ma enerveaza, eu stiu cel mai bine ce simt. Fratele meu are 17 ani si sta în MAIEU in casa si pantaloni scurti si descult mereu, iar la mine face crize ca de ce sunt desculta cu sosete. Ea spune ca el e adult, ca nu mai are mult pana la 18 ani si va fi pe cont propiu si poate face ce vrea. Iarna ma pune sa merg cu maiou si bustiera si eu mor in fiecare zi de cald doar in tricou si ea spune ca voi raci si ca asa ma voi imbolnavi ca stau la scoala cu bluza de uniforma in pantaloni care cica falfaie si voi raci la spate. Fratele meu e de treaba si nu ii spune mamei. Dar pe bune! Nici nu a inceput bine scoala si ma pune sa ma imbrac ca de iarna. Si spune ca ii stric zilele, ii fac draci, ca imbatraneste din cauza mea ca eu o fac sa se simta rau ca port haine anormale si eu sunt ceva de genul: Eu racesc, nu TU, mi-ai spus clar ca daca eu ma imbolnavesc eu ma vindec si merg la doctor. Ok, vede ca nu ma imbonavesc si imi spune cat de rea sunt si ca nu o sa mai am voie sa fac, aia, aia, aia. Ce sa fac? Nu vreau sa ma mai cert cu ea din motive stupide si ea sa faca crize de isterie ca vai port haine ANORMALE cand e CALDDDD in casa, dar nu o pot asculta fiindca nu pot suporta caldura. Daca racesc, racesc, asta e viata ma vindec si gata. Sfaturi?
Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (3.15.228.162) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro