Ai nevoie de o dezvoltare a personalitati, nu iti place pentru ca nu te cunosti pe tine incat sa stii ce fiinta minunata esti, esti blocat in zona de confort in care stagnezi de mult timp, alti sunt pe primul lor, traiesti pentru ei, trist, mereu vei fi asa daca nu evoluezi de azi
http://dezvoltareapersonalitati.wordpress.com/......personala/
Și eu sunt la fel.
Cred că ar trebui să încercăm să devenim persoana care ne dorim să fim și să lăsăm gura lumii.
Ce dur esti
esti dur cu tine
trebuie sa te accepti si sa te iubesti! daca ai fi un pic religios ai intelege mai bine, dar tu esti ateu, si nu pot sa te conving. DACA tu nu te iubesti pe tine...de ce te ar iubi careva? ce zici?
Salut, e trist ca nu-ti place de tine, nu toti oamenii sunt perfecti, uite de exemplu eu! Am multe probleme cu lumea din jur, dar nu ma deranjeaza, tot imi place de mine. Iti dau un sfat. Mai bine iubeste-ti corpul si sufletul, ai grija de el, curata corpul la un dus, nu sta cocoșat. Sa ai o viata placuta si lunga.
In primul rand trebuie sa iti faci pe plac tie, Sa stai mai mult cu tine, sa te cunosti pe tine, restul lumii poate astepta, plus ca nimeni nu Prea merita sa fie tratat ca pe un rege