| Patricia a întrebat:

Nu imi place sa pun intrebari cu chestii legate de mine dar asta e...
De cateva luni(cam din decembrie)prietenele mele(2) ma cam ignora asa... n-au chef de mine, bla bla. rolling eyes. Nu le-am facut nimic.De fapt una nu are nimic cu mine asa, doar se ia si ea dupa cealalta.rolling eyes. Cealalta se presupunea ca e foarte buna prietena dar am aflat azi ca ea nu ma mai suporta de la inceputul scoliistraight face.Ok.recunosc.imi place sa ma prostesc cateodata(cand am chef). Am inceput sa fac asta de 2-3 luni.cam asa.
S-a suparat pe mine cred dar nu recunoaste(sau ceva de genu.Am intrebat-o daca e suparata pe mine si mi-a zis ca nustraight face dar ca o enervez.Mereu ma gonesc, vor sa vorbeqasca numai ele 2chatterbox.
In 2 zile e ziua mea, in week-end vroiam sa mi-o fac. dar nu mai am cu cine. si chestia asta ma supara si cand ma gandesc la asta imi vine sa plang(poate si pentru ca strang multe in mine). Nu imi place sa stau singura, fara prieteni.
Nu le-am facut nimic atat de rau! Cea care nu ma mai suporta mai are si inima de piatra, fara sentimente. Daca o sa vreau sa vorbesc cred ca o sa inceapa sa tipe si sa imi zica sa o las ca o enervez rolling eyes
Mai trebuie sa facem un proiect la istorie si sunt cu ele in grupa, ar trebui sa facem toate un Power Point dar cred ca o sa fac unul singura...
In clasa mai e un grup de fete. da-le dra*u ca sunt pitipoance.nu stau cu alea.Cu baietii ma inteleg. dar nu cum ma inteleg cu o fata, normal

Stiu ca am scris mult, am vrut sa pun intrebarea asta de mai mult timp si s-au adunat si am vrut sa scriu tot
As vrea pareri... ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| Djlsghtnquuw a răspuns:

Vorbeste cu fata aia, chiar daca o sa spuna ca nu e suparata, intreab.o de ce nu vorbeste cu tine atunci.Incearca sa faceti proiectul ala impreuna,invita.le la tine acasa,poate de ziua ta,asa o sa incepeti sa vorbiti, cere.ti scuze pentru fazele alea. Daca nu merge asa, fa.ti alte prietene de la alta clasa. Bafta :*

0 răspunsuri: