Pai am sa incep prin a-ti spune ca vezi gresit lucrurile, in final te contrazici singura : Prietenele mele imi iau apararea mai mereu, dar pur si simplu nu vreau sa-si mai bata joc toti de mine. Mno uite cum sta treaba: daca ai zis prietene inseamna ca ai cel putin 2 persoane pe care le consideri prietene deci inseamna ca nu "toti" isi bat joc de tine. Daca ai sa tii cont de parerea acestor toti pe care ii mentionezi nu e bine, in primul rand trebuie sa stii ca absolut toata lumea are probleme, iar cei care par ca nu au nici o problema au aproape sigur probleme mai mari ca ale tale, o fata frumoasa daca are norocul de a avea un aspect placut asta nu inseamna ca nu are alte probleme, dar ajungand la ce-l de-al doilea rand majoritatea lumii este rea si incearca adeseori sa "uite" de propriile probleme facand haz de problemele altora. Nu tine cont de parerea celor din jur pentru ca ei nu inseamna nimic pentru tine, si inca o chestie ai incredere in tine pentru ca daca tu nu ai incredere in tine si nu te placi atunci nu poti cere de la ceilalti, daca tu radiezi in jurul tau neincredere si disconfort cauzat de propria persoana cei din jur vor reactiona ca o oglinda a ceea ce este in sufletul tau, conteaza foarte mult sa ai o parere buna despre tine si sa mentii o gandire optimista si nu iti mai fa toate aceste probleme, frumusetea e in ochii celui care priveste, nu un standard dat de numere. Parerea mea ai mai multa incredere in tine si fii optimista si lucrurile vor merge spre bine, si nu pune la inima vorbele aruncate aiurea, e foarte usor sa arunci cu vorbe cand nu iti pasa de persoana spre care le arunci, si daca lor nu le pasa de tine tu de ce sa iti amarasti sufletul gandindu-te la ce au zis ei? Capul sus si privirea inainte!
1.nasul,stai linistita ca si o prietena il are asa, si chiar nu o intereseaza, ar trebui sa uiti acea problema.
2. mie chiar mi se par buzele normale, asa le am si eu, bine, putin mai mari.
3.ar trebui sa te tunzi intr'un fel in care sa iti stea bine, si nu mai pune mana in el, ca de asta se ingrasa, foloseste sampoane pentru par gras.
4. ochii nu au nicio legatura cu nasul, sunt ok.
5. du'te la un dentist mai des, o sa iti faca el ceva.
6.cu acneea, foloseste zynerit, e cel mai bun, si curata'ti fata des.
Si nu ii mai baga in seama pe ceilalti, trebuie sa te simti tu bine, si sa ai incredere in tine, dupa nu te mai intereseaza nimic.
1+4 sunt tunsori ce ti scot ochii in evidenta si tusori pentru un nas proeminent
2-exista glossuri ce dau volum buzelor(culoarea roz)
3-spui ca se ingrasa asa de repede, incearca se te clatesti mai bine dupa samponare si foloseste CLEAR e foarte bun
5-faza cu dintii maipoti astepta important e sa i ai curati mereu pentru un zambet frumos
6-ia 3 aspirine si piseaza le, pune putina apa asa fel incat sa se faca o pasta, apoi aplic o pe fata ca o masca, crede ma functioneaza!
nu pune la suflet ceea ce spun cei din jur! chiar daca nu place ce fizionomie ai, arata le ca nu ti pasa si fii sigura pe tine!
sper ca te am ajutat!
pa!
Nu te judeca nimeni
nu inteleg de ce nu incerci sa cauti la tine si calitati
crezi ca daca e una 90-60-90 si nu stie sa scoata 2 cuvinte pe gura sau isi bate joc de toti sau nu are prieteni sau e fitoasa sau sau sau e perfecta?
nimeni nu e perfect, fiecare are cate un defect
acum, sa iti zic cum sta treaba:
1.nasul la 18 ani ti-l faci cum vrei tu toata lumea recurge la operatii estetice
2. date cu luciu de buze pentru volum si sa stii ca mai bine sa ai gurita mica decat sa ai 3 kg de buze
3.mergi la un salon, acolo te vor tunde si iti vor da toate sfaturile necesare:ce produse sa folosesti, cum sa iti aranjezi parul etc.
4. ochii tii pui in evidenta prin fard...foloseste creion dermatograf negru sau gri si rimel pentru volum si sa vezi ce ochi o sa ai
5.mergi la dentist si el iti va rezolva problemele
6.foloseste niste produse de curatare.iti recomand sa mergi la farmacie si sa intrebi acolo exact ce ti s potriveste
iar pentru smecherasii care comenteaza nu ii lua in seama. fac asta sa para interesanti... le poti spune "asta e" sau "daca ma jignesti sa te bag in seama nu o sa vezi rezultate din partea mea" sau "uitate in oglinda cocalar prost si dupa vorbeste de altii"
succes :*
Stai linistita, cei care se amuza pe seama ta sunt idioti, sunt sigur ca exista un baiat care te place asa cum esti.
@Mady, da.eu sunt aia din poza
@livia 3.nu imi pun mana in el :-J
6.am folosit si zynerit, nu functioneaza la mine
@alex 2.nu vreau volum
3.ma clatesc foarte bine, stai linistita si FOLOSESC clear
Daca nu iti pui mana in el foloseste un sampon pentru parul gras atunci intreaba la farmacie de ceva pentru cosuri
Nu baga toata lumea in seama raspunda`le si tu cu aceeiasi moneda daca te simti prost, fa-i si pe ei sa se simta asa nu e corect te rog sa incerci sa te linistesti
A. buzele trebuie sa fie micute sunt mai atragatoare nu ditamai buzele gura mare e taiata ca sapa si eu o am mica
Ba Mara! nu esti urata!
1. nu ai nas mare!
2. vrei buzele lu' Tia?! frate! exista botox! oricum buzele tale n.au nimic!
3.paru' tau e misto.
4. ochii n.au nimic cu nasu'. vopseste. ti parul' intr. o culoare mai deschisa, asa o sa ti se vada mai bine ochii.
5.ai dinti misto
cine ti. a zis de la noi din clasa ca esti urata sau ca ai bube pe fata? tea? sau mueey? tu o asculti pe retarda aia sau pe diva aia de 2 lei?! si baietii chiar te plac, da' nu vezi tu... de ex: nae...