Frumusetea interioara? Ce-i aia? Un cliseu amarat la care apeleaza fetele care nu au nimic concret de oferit, AKA o calitate imaginara. Pe mine ma intereseaza pachetul complet, cu calitati si defecte, nu doar o anumita parte.
Mai,nu m-ma referit la una urata dar cu suflet.Ci la faptul ca sunt fete foarte frumoase, dar nu 'bune' ca sa spun asa.Cand iubesti te uiti la fata, nu la corp.Baietii care se uita numai dupa 'bunaciuni' vor doar sex, pe scurt.
"Cand iubesti te uiti la fata, nu la corp" Fata face parte din corp si cum ziceam, pachetul complet conteaza, atat cu calitati cat si cu defecte.
Ok.no bun.mai explicit: nu te uiti la curu' sau tatele ei, sa le luam ca pe un bonus . oricum, cum zici tu
Ok.Prin corp, asa mai explicit, ma refer la curu' si tatele ei.Dar am inteles ce vrei sa zici, si ai si tu dreptate.
Majoritatea baietilor sunt cum zici tu, dar exista si exceptii, una din exceptii fiind eu. Eu nu am avut nicio prietena pana acum si asta pentru ca am cautat si frumusete interioara nu numai exterioara. Ma sunase o fata pe care nu o vazusem in viata mea si imi zicea "nu vrei sa te invat sa saruti" sau ceva-n genu' si mi-am zis ca decat o curva d'asta mai bine nu. Cand stateam cu colegii pe banca la scoala si mai trecea cate o fata ei spuneau "ba ce cur are asta" dar eu le spuneam ca nu conteaza numai asta. "A da, am uitat ca tu esti ala de conteaza sufletul, de parca ti-o tragi cu sufletul". Din pacate asa gandesc tot mai multi, ei vor doar sex nu o relatie bazata pe iubire, eu inca mai sper sa imi gasesc dragostea.
Ce dragut .No' serios, m-ai uimit cu parerea asta.Inseamna ca esti cu adevarat special
Mersi, sper sa nu fii singura care crede asta.
Te sustin`!
Desi. nu toti baietii sunt la fel`!
Problema fetelor cuminti este ca se destainuie in totalitate`!
Curvele raman curve pana la moarte si de ele nu scapam orice am face`! Dar trebuie sa le luam ca pe o provocare`!
Daca acei baieti, iubesc cu adevarat, de ce Maciuca lui Mihai s-ar duce dupa una care ridica coada din 2 in 2 metrii?
Daca alegi sa iubesti un baietas de cartier, d`apoi sa ma ierte DZO ca iti cauti singura ''nefericirea''.
O zi placuta iti doresc`!
Ai mare dreptate
(:
Mda,cam asa e, foarte rar sa gasesti un baiat care sa te iubeasca asa cum esti tu.
Aici sunt de parere cu tine..Intotdeauna,pentru baieti conteaza sa fie frumoasa si sa aiba un corp "suuuuperr" ca sa zic asa. putini baieti sunt care sa aprecieze inteligenta, sentimentele si frumusetea interioara...
ffkldmlasbvn întreabă:
anonim_4396 întreabă:
ALex2oo7 întreabă:
Diorrus întreabă: