| g3orgy a întrebat:

Nu inteleg ce pot avea statui in pat si cand m-am ridicat ma lua ametealea si am o durere de cap puternic. plus ca nu am forta deloc nici sa ridic o cana de apa straight face ce naiba se intampla cu mine? sad ati patit careva asa. deci nu stiu. ma doare capu puternic si in zona tamplelor insista durerea. chiar nu stiu ce pot avea sau daca e grav sa ma duc la medic. sigh sfaturi ceva?

6 răspunsuri:
| Anakatsu a răspuns:

Te-ai ridicat prea repede si mie mi se intalmpal nu e nimic de speriat happy

dispare destul de repede la mine daca la tine tine mult inseamna ca oi fi racit pnm de asta suntem oameni doar nu vreti sa nu va doara sau sa nu simtiti nimic tot timpu la fiecare durere sariti de parca va calacat masina hai sa fim seriosi

| Pau a răspuns:

Poate te-ai ridicat prea brusc din patstraight face
Dar daca durerea nu trece dupa ce te-ai ridicat din pat, ia ceva de durere de cap... daca nici asa nu trece, cel mai bine ar fi sa mergi la doctor si ti spune el exact ce aiwinking

| cristi1995 a răspuns:

Sincer daca maine nu-ti trece, iti recomand sa te duci la doctor.si mie mi s-a intamplat ceva de genul:nu mai aveam putere nici sa stau in picioare dar in rest nu ma simteam rau si dupa 2 zile am infruntat o raceala puternica de m-a tinut vreo 2 saptamani.

| Lolo_3214 a răspuns:

E posibil sa ai carente de calciu, fier, magneziu ...Mai bine consulta un medic.

| ellenutsa a răspuns:

Mi s-a intamplat si mie. Ai lipsa de calciu dupa starile astea. La fel ma simteam si eu. Ia niste vitamine si du-te si ia calciu+ glucoza. O sa iti revi. Dar ai grija, mai intai du-te la doctor pentru a te informa cat timp trebuie sa le iei, pentr ca eu am luat cu 7 zile in plus si acum am din nou stari de genu`. Si trebuie sa iau mereu calciu+ glucozaoh go on.
Oricum sper ca ti-am fost de folos. Du-te la medic pentru ca poate sa degenereze in Anemie si atunci e mult mai gravhappy

| Punky a răspuns:

Si mie mi se intampla, de la lipsa de calciu.