Te-ai ridicat prea repede si mie mi se intalmpal nu e nimic de speriat
dispare destul de repede la mine daca la tine tine mult inseamna ca oi fi racit pnm de asta suntem oameni doar nu vreti sa nu va doara sau sa nu simtiti nimic tot timpu la fiecare durere sariti de parca va calacat masina hai sa fim seriosi
Poate te-ai ridicat prea brusc din pat
Dar daca durerea nu trece dupa ce te-ai ridicat din pat, ia ceva de durere de cap... daca nici asa nu trece, cel mai bine ar fi sa mergi la doctor si ti spune el exact ce ai
Sincer daca maine nu-ti trece, iti recomand sa te duci la doctor.si mie mi s-a intamplat ceva de genul:nu mai aveam putere nici sa stau in picioare dar in rest nu ma simteam rau si dupa 2 zile am infruntat o raceala puternica de m-a tinut vreo 2 saptamani.
E posibil sa ai carente de calciu, fier, magneziu ...Mai bine consulta un medic.
Mi s-a intamplat si mie. Ai lipsa de calciu dupa starile astea. La fel ma simteam si eu. Ia niste vitamine si du-te si ia calciu+ glucoza. O sa iti revi. Dar ai grija, mai intai du-te la doctor pentru a te informa cat timp trebuie sa le iei, pentr ca eu am luat cu 7 zile in plus si acum am din nou stari de genu`. Si trebuie sa iau mereu calciu+ glucoza.
Oricum sper ca ti-am fost de folos. Du-te la medic pentru ca poate sa degenereze in Anemie si atunci e mult mai grav