Nu sunt de acord cu ce a spus romanticgirlX, pentru ca nu trebuie sa te cobori la nivelul lor si nu trebuie sa le faci pe plac.Trebuie sa fii tu insati, si cand le auzi spunand asta zambeste, spune "Multumesc, am lucrat mult la look-ul asta ca sa nu va fac pe plac" si treci mai departe indiferenta. Evident, este fifty-fifty si invidie si rautate.Iesi cu prieteni de valoarea ta, si niciodata dar niciodata sa nu pari ca ele sau sa le faci pe plac. Doar nu vrei sa ajungi si tu ca ele:vipere superficiale.
Succes!
Da stiu .si eu am avut problema asta pana m`am enervat intr-o zi si le-am injurat pe toate si am facut scandal in toata scoala si tot lor le-a scazut nota la purtare
Mergi cu capul pe sus si fi mandra ca esti observata!
Se cred ele vai doamne mai atragatoare si mai bine imbracate.Asta o fac pentru ca asa s-au invatat.nu stiu daca e invidie dar rautate cu siguranta e.
Oricum ar fi trebuie sa nu le bagi in seama.Nu au ele nimic in plus fata de tine.Asa ca nu le baga in seama
Nu au ce zice au tupeu doar pentru ca sunt doua sau mai multe daca ar fi singure nu ar avea tupeu sa comenteze. Nu le baga in seama, sunt geloase pentru ca, cred ca esti ma frumoasa decat ele.
Nu e invidie...nu e rautate...este pur si simplu obisnuinta...asa s`au obisnuit ele sa comenteze de fiecare data cand au ocaziaignora`le
O fac si cu rautate si cu invidie.
Asa sunt fitoasele.
Oricum...incearca sa le ignori.
Daca zici ca sunt fitoase inseamna ca nu te imbraci al moda sau nu te imbraci la fel de cool ca ele,... e pura rautate, ...ar trebui sa incerci sa te imbraci cat mai modern,.
sunt sigura k vei gasi ceva pe placul tau,...
Insamna ca te imbraci/te porti decent. E chestie de educatie. Du-te pe Pitzipoance.ro...Le vei gasi acolo, sigur, si te vei simti mult mai bine. Stii vorba aia? "Nu-i frumos ce e frumos, e frumos ce-mi place mie".
Invidiee... stiu cum ii. is geloase ). dale` draq. nu merita nici o atentie . se dau atat de mari. cand is atat de mici ). ma ref` k nu va valoreaza nimic.
U doar nu le baga in seama
:*:*:*>
Cunosc sentimentul.mai ales ca ma imbrac si cam gothic cateodata... da cred ca ma tine, o intreb daca are vreo problema cu mine. daca nu... ii fac un semn "placut" si trec mai departe...sunt cu mult below me ca sa ma "oftic" de ceva
Tu ai zis"fete" deci sunt mai multe ele fac asa numai de fata cu prietenele lor deorece vor sa dea impresia de superioritate, ca ele sunt cele mai tari. Tu in cazul asta ar trebui sa le spui sa isi vada mai intai lungul nasului si dupa sa comenteze
Nu înţeleg ceva.de ce trebuie să le dai atenţiee?
Adică, dacă vor să comenteze nişte chestii total aiurea n-au decât.Nu te mai lua după toate vorbele. Până la urmă sunt doar nişte"vorbe"
Stii unele persoane sunt atat de "obsedate" de propria lor persoana incat nu stau sa se "studieze" mai intai pe ele si astfel nu au nimic mai bun de facut decat sa critice pe altii...incearca sa le ignori pur si simplu
Is niste fitoase care nu au nimic in cap.Ignora-le.Nu merita sa le dai atentie
Un pic din amandoua Asa-s fitoasele. Poate au ciuda pe tine ca esti mai naturala decat ele, esti draguta si fara 5 kile de fond de ten si buzele(si pe deasupra, pana sub nari) incarcate cu ruj.Sa-ti zic, fitoasele de obicei n-au nimic in cap, da-le-n saracia lor.Iti gasesc nod in papura pentru orice.Nu trebuie sa-ti pese de ele, asta e comportamnetul lor nativ, firea de vipera.Eu le mai numesc "shtoarfe"
Nu trebuie sa le acorzi importanta... vor avea mereu ceva de comentat insa tu trebuie sa le ignori si sa fii constienta de calitatile tale! nu uita:lumea are atata putere asupra ta cata le dai!
Andra0987654321 întreabă: