| Korsis a întrebat:

Nu inteleg ceva. Cum sta treaba cu liceul?
Am mai multe intrebari legate de el.
Daca iau media de admitere 10, pot intra la orice liceu sub 10 sau doar la liceuri cu media de admitere 10? De exemplu, pot intra la un liceu de 8?
Daca intru la un liceu mate-info, pot sa imi selectez in ce clasa vreau sa fiu?
Vreau sa tin legatura cu un coleg, si daca iau 10 si el 9 sa ne ducem la acelasi liceu si in aceiasi clasa.E posibil?

Răspuns Câştigător
| Nemessys a răspuns:

1. Poti intra la orice liceu doresti daca ai media de admitere 10. happy si la alea de 9, 8, 7. .
2. Nu stiu 100% sigur daca poti face la incepu. atunci cand completezi fisa aia, pui liceul si profilul, fara clasa. Iar dupa cand afli la ce clasa esti nu stiu sigur daca poti sa faci atunci cererea. dar dupa semestrul 2 sau cel tarziu dupa clasa a9-a, poti face o cerere de transfer tot pe celasi profil dar la alta clasa. happy

Sunt foarte mari sansele sa fiti in aceeasi clasa. Daca nu, tu sau el, faceti ce am scris mai sus

2 răspunsuri:
| zurick a răspuns:

Daca ai media 10, poti intra la orice liceu.Nu,nu-ti poti selecta in ce clasa vrei poti doar profilul.Este posibil, dar repartizarea nu tine de voi si oricum chiar daca sunteti in alte clase, tot puteti tine legatura.

| 1231242 a răspuns:

Hmmmm, îți înțeleg curiozitatea, dar nu merită!