Si tu pui la inima nu? Adica nu stiu dc mai intreb daca ai ajuns sa publici o astfel de intrebare...Stii ce imi zice intrebarea ta? Ca nu ai incredere in tine, daca ai avea nu ai publica asa ceva.Ok, iti spun ei ca esti urata u pui la inima si ce rezolvi cu asta? Orice femeie e frumoasa in ochii celui care o apreciazaSi cu asta cred ca am spus destuleDegeaba vin si iti predici sa te schimbi sa nu stiu ce.Fa'ti incredere in tine si mai apoi discutam
Nu lua in seama gurile rele din jurul tau. Fi tot timpul aranjata si crede in tine, asa o sa le inchizi gura
bafta:*
Si ce inseamna pentru un baiat sa fii frumoasa? Iti trebuie un bust greu si-un fund bombat. Stai linistita, frumoasa esti in ochii celor care chiar stiu ce este 'frumosul'
Probabil e din cauza comportamentului si a atitudinii,nu trebuie sa-i iei in seama,ba din contra,nu trebuie sa-ti pese c zic ei atata timp cat uh stii cel mai bine adevarul,o pers generoasa, amabila si cu simtul umorului intotdeauna va fi considerata frumoasa, adauga-i caracterului tau aceste atuurui si nu se va mai repeta...plus de-asta daca nu merge ...incearca sa te aranjezi, si sa-ti pastrezi firea blanda, mult noroc!:-);-)
Stiu cum te simti.Am trecut si eu prin asta.Dar stii ce s-a intamplat? i-am intrebat de ce zuc asta si au spus..."pentru ca iti pasa prea mult"deci...:*