E din cauza mentalitatii pe care o ai tot iti repeti ca o duci rau atragi acea parte negativa si nimeni nu se uita la tine trebuie sa canalizezi gandurile spre pozitivitate sa zici da va fi bine imagineazati intruna ca o duci bine cu lumea dar precautie nu impartasi niciodata secretele la nimeni pentru ca te va para.
Asa e lumea asta sa timpit, daca esti o persoana ordonata si linistita nici nu te baga in seama, dar daca esti un derbedeu, gindesti prost si spui doar prostii, atragi atentia. Citi ani ai? Eu unul tot sunt singur. Nu pentru ca nu am noroc doar ca dau peste persoane proste in lumea asta.
Totul va fi la timpul sau... eu la fel nu aveam in clasa mea prietene numi placeau colegele mele ele iubeau mai mult sa se distreze iar eu sa stau in liniste. Dar in schimb prieteneam foarte mult cu baietii ei sunt mai sinceri nu te vor trada si nici nu o sa te vorbeasca dupa spate. Aveam si am doua prietene si sunt cu 3 anul mai mari. Mam acomodat cu singuratatea si imi place. Iar prieten o sa ai nu-ti fa griji de asta mai bine mutati atentia pe ceva mai important.
Andrei67y5 întreabă: