Stiu ca este greu sa incetezi a mai tine la el, dar daca spui ca si-a batut joc de tine atunci nu te merita.Gandeste-te si daca ati fi impreuna si nu te-ar respecta si ai suferii ce rost ar mai avea sa fie langa tine daca nu ti-ar aduce nici o satisfactie sufleteasca? Stai linistita nu e un capat de tara chiar daca in situatia de fata esti trista stim toti cum este sa fi respins cu timpul il vei uita pentru ca iti vei da seama ca nu are rost sa il iubesti atat timp cat el nu o face si mai este un lucru fi increzatoare in tine si nu spune:"a nu ma place x deci nimeni nu o va face" acest baiat NU REPEREZINTA UNIVERSUL pup:*
Mda...am avut aceeaşi situaţie dar, cum suport? Stau deoparte şi îl privesc. Ştii, niciodată nu mi s-a întâmplat aşa ceva.Adică,pe cine am iubit, m-a iubit.Dar uite că odată, nu mi s-a mai întâmplat al fel...e supărător uneori.Mai mereu adică,dar,trebuie să rezistăm cumva.
Baftă, şi nu uita, tot ce e rău se uită cel mai repede!
Buna si eu am trecut prin ceva similar si stiu cum e dar trebuie odata pentru totdeauna sa iti faci curaj si sa ii spui ca il placi oricare ar fi raspunsul tu gandeste pozitiv: poate daca totul iese bine o sa fi impreuna cu el daca nu, daca iese prost si face misto de tine sau na nu il baga in seama pana la urma o sa ii treaca si ai prieteni langa tine care sa te sprijine. eu zic sa ii zici pur si simplu desi stiu ca e greu. daca nu ii poti spune in fata spune-i la telefon sau pe mess. orice ar fi eu iti tin pumnii si iti urez bafta :*
Pai pune un prieten de a lui sa il intrebe si sa iti spuna tie sau intreaba-l in fata daca nu o sa il intrebi o sa il pierzi si cand o sa treac ape langa tine o sa inceapa sa fuga intreaba-l tu sau pune pe un prieten sper ca te-am ajutat