| Antrax a întrebat:

Nu inteleg de ce oamenii din ziua de azi sunt asa de invidiosi?

16 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, lumea e invidioasa de cand exista pentru ca asa e natura lor si nu prea avem ce face, invidia, gelozia, rautatea sunt omenesti, dar e pacat ca invidia a inlocuit bunatatea, dragostea, armonia, dar speram la o schimbare in mai bine desi e greu...

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Pentru ca lumea e rea.winkingNu mai e cum era odata. S-au schimbat multe. Oamenii au devenit mai invidiosi, mai rai, mai laudarosistraight face

mira
| mira a răspuns:

Oamenii n-au devenit invidiosi.Erau.Acum insa se autocenzureaza mai putin.Chiar si noi care punem intrebari si dam raspunsuri avem momente de invidie pe care le mascam mai bine sau mai rau.

| SweetCandy a răspuns:

Eu sunt de parere ca oamenii din toate timprile au fost invidiosi...
apropo...felicitari...ai scris fara "limbaj de mess"rolling on the floor

| Cryssy a răspuns:

Mai...asa e lumea in ziua de azi...

| Amrita a răspuns:

Buna.Eu cred ca persoanele care sunt invidioase nu au de fapt puterea sa ajunga mai sus.Si invidia e de 2 feluri... poti invidia intr-un fel bun.adica luand exemplu.si apreciiand pers respectiva.sau poti invidia intr-un fel in care tie iti face rau, pentru ca concentrandu-te asupra persoanei uiti de tine si de ceea ce trebuie sa faci cu adevarat.

| sorin a răspuns:

Erau si inainte, poate nu asa mult ca si acum dar mereu a existat invidia, si o sa existe.

| adyth a răspuns:

Pentru ca au minte.

| mariobros a răspuns:

Invidia, cred eu, se manifesta atunci cand nu poti sa accepti ca altcineva e mai capabil ca tine si a reusit intr-o actiune mai bine ca tine, si atunci iti inveninezi sufletelul si incepi sa calci pe cadavre ca sa demonstrezi ca poti si tu. Invidia duce la individualism, dispare altruismul si toleranta, se ajunge la zicala `Dezbina si cucereste`.

| mariobros a răspuns:

Invidia, cred eu, se manifesta atunci cand nu poti sa accepti ca altcineva e mai capabil ca tine si a reusit intr-o actiune mai bine ca tine, si atunci iti inveninezi sufletelul si incepi sa calci pe cadavre ca sa demonstrezi ca poti si tu. Invidia duce la individualism, dispare altruismul si toleranta, se ajunge la zicala `Dezbina si cucereste

| mariobros a răspuns:

Scuze pentru postarea repetata, mi-a aparut o eroare si am crezut ca nu s-a inregistrat post-ul de prima data.

| I'm just me a răspuns:

Eu nu suport cei oameni si de aceea pentru mine e ca si cum nu ar existabig grin

| knnight a răspuns:

Nici eu crede-mahee hee

| msgirl a răspuns:

Sunt de aceiash parere cu "monik16" cred ca are dreptate...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca intotdeauna exista un motiv, sa-ti ia prietenul sau prietena, sa fie primul la scoala inaintea ta, depinde pentru care motiv este invidios, in functie de asta, iti dai seama si ce fel de oameni ai in jurul tau.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa stiti ca dintotdeauna a existat invidia, la tronuri se omorau intre ei, in razboaie asemenea, omul este rau prin natura lui de cand se naste, de fapt a fi rau inseamna ati urma instinctul de conservare = a te apara.

Întrebări similare