| iHateLuckyPersons a întrebat:

Nu inteleg de ce se spune, mai bine zis de ce majoritatea romanilor spune ca femeile noaste sunt cele mai frumoase.Sa fim seriosi,la noi in Romania daca ai o pereche de t*ate si alea din silicon,fund la fel,buze de peste si o tona de glet pe ochi, gata esti frumoasa.Mie unu mai frumoase mi se par femeile din Scandinavia

8 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Nah pai schimba-le opinia alora care le ridica pe astea in slavi si poate nici n-o sa mai fie atatea.

| RAY a răspuns:

Romancele chiar sunt frumoase,majoritatea sunt cu mult in fata multor fete din europa, in fapt cele mai frumoase femeii sunt de origine slava, latina, romancele sunt si slave si latine, genetica este una diversa, ceea ce este foarte bine, femeile au ales barbati straini si barbati au ales femei straine, astfel ca adn romaniilor este unul diversificat, sa fim seriosi ce sunt fotomodele la uni la noi sunt fete normale

suntserios
| suntserios a răspuns:

Femeile din scandinavia sunt un tipar tras la xerox. Nu zice nimeni de romancele pline de plastic ca sunt frumoase ci de restul femeilor. Alea cu silicon sunt o parte insignifianta

| siriusblack98 a răspuns:

Salut! Pai majoritatea romanilor ''spune'' ca femeile noastre sunt frumoase pentru ca in comparatie cu majoritatea tarilor chiar sunt.Bineinteles aici este vorba si de gusturi. Daca tu ai intalnit numai pitipoance machiate afla ca exista si femei frumoase fara machiaj si inca multe.Nu pot spune acelasi lucru despre englezoaice, femeile africane, tailandeze, mongoleze si lista poate continua.Cum am spus este si o chestie de gust dar exista si statistici facute de oameni fara ocupatie (asa numiti cercetatori) care sustin ideea asta.La faza cu femeile nordice sunt de aceeasi parere cu tine, si mie mi se par mai frumoase decat ale noastrewinking

| iHateLuckyPersons explică (pentru siriusblack98):

Am scris ''spune'' pentru ca e majoritatea ''Ea'' spunerolling on the floor

| iHateLuckyPersons explică (pentru siriusblack98):

Cunosc si fete frumoase fara machiaj si ce am spus eu mai sus, dar foarte putine si am vrut sa spun ca romanul nu apreciaza asta, multi romani spun de femei ca-s frumoase daca au craci si t*ate si nu prea ai cum sa nu intalnesti numai pitipoance in proportie de 70-80%..parerea mea

| Salontanul a răspuns (pentru iHateLuckyPersons):

Ai dreptate doar ca gramatica nu-i pentru toti!hee hee Este corect cum ai scris.

| HeillÓðinn a răspuns:

Femeile scandinave sunt de Rasa Ariana Pura, e evident ca sunt cele mai frumoase. Toata Europa tine doar Rase Frumoase, Europa e Pamantul Zeilor, nu cred ca e nevoie de o comparatie intre frumusetea femeilor Albe.