Daca ceilalti fumeaza si beau, nu esti obligata, dar nici sa nu te simti obligata fa faci asta. Daca e adevarat ce spui in legatura cu prietenul tau, te-as sfatui sa te desparti de el. Prieteni perfecti nu exista, dar exista prieteni buni. Acum, depinde si de varsta pe care o ai si unde locuiesti, situatia financiara de care dispui si multe altele. Totusi, daca spui ca la 16 ani te simteai sechestrata, acum cati ani ai?
Fac 17 ani in cateva luni
Eu putin mai mare decat mine. Eu iti recomand sa te desparti de tipu' ala, macar sa fi si tu mai libera.
Succes.
Felicitari pentru modul de gandire.In ce priveste "iubitul" tau,sfatul meu este sa termini imediat relatia cu el. Posesivitatea si gelozia extrema, sunt ca o boala psihica, aproape imposibil de vindecat. Daca acum procedeaza asa, in eventualitatea unei casnicii, vei avea mult de suferit.Mult noroc.
Cand va aud ca aceste vicii creeaza dependenta, ma faceti sa rad ) Poate creeaza pentru oamenii slabi si lasi. M-am lasat de fumat pentru ca asa am vrut si am aratat lumii ca sunt in stare. Beau cand am chef si cat am eu chef.
De altele nu mai zic ca nu pot aici.
Stii cum e? Fara vicii am fi doar niste roboti! Trebuie sa stii sa ai o limita, asta e chestia.
Desparta-te de iubitul tau, in locul tau i-as spune cateva.
Cat despre parintii tai, ar trebui sa ai o discutie serioasa cu ei. Nu stiu ce varsta ai, dar oricum daca stai si dupa 18 ani in casa lor tot nu vei scapa de regulile lor asa ca cel mai bine este sa discuti frumos cu ei.
O seara faina!
Ce drastica e mama ta.Imi pare rau pentru tine! :3Nu stiu cu ce sa te ajutat, pentru ca nu-mi vine nimic in minte! Sorry! :*
E bine ca nu vrei sa incepi cu acele vicii. trebuie sa fii constienta cati fac rau si nu trebuie sa le experimentezi deoarece creeaza dependenta. cat despre iubitul tau dupa parerea mea ar trebui sa faci ceti spune inima si daca vrei sa te desparti de el trebuie sa alegi cuvintele bine deoarece poate reactiona negativ din cauza temperamentului.