| botafogo a întrebat:

Nu inteleg.Este un baiat obsedat de mine care ma urmareste.Nu stiu ce sa fac ca sa ma lase in pace. Ajutati-ma! FUNDITA

Răspuns Câştigător
| Farcas a răspuns:

Daca devine prea insistent ar fi bine sa vorbesti cu un adult in care ai incredere sau de ce nu cu parintii tai. Daca tipul respectiv nu inceteaza nici dupa ce parintii tai au o discutie serioasa cu el, ar trebui sa faci reclamatie la politie!

6 răspunsuri:
| kytty a răspuns:

Bunahappy

spune-i sa te lase in pace sau anunta politia.cine stie ce obsedat infometat elaughing

| Djlsghtnquuw a răspuns:

Spune; i ca tu nu il placi si sa te lase in pace happy

| Berta a răspuns:

Vorbeste cu el despre asta si daca intr-adevar tine la tine o sa te lase in pace, daca nu te lasa ignora-l.

| Kkiwiitttzzzaaa a răspuns:

Pai... Cand mai vine pe langa tine pur si simplu incepe sa vorbesti fara sa te opresti si repede astfel incat sa nu inteleaga. Asa fac eu. De exemplu :
El: ( Face chestii de obsedat )
Eu : Salut vai de cand nu am mai vorbit cu tine! E ceva nou la tine? Vai te dai cu fond de ten! Ce cool! Foarte bine faci asta o sa-ti faca fata sa straluceasca si la intuneric. Vai da ce pacat! Vezi ca ti se vad cercanele! ...si continua subiectul cu tot ce iti mai vine prin cap happy ...si o sa te creada nebuna si o sa plece.

BBwave

| candycarrie a răspuns:

Ai mare grija pentru ca multi oameni pot parea inofensivi si prostuti cand de fapt sun periculosi, poate tipul are probleme mintale, nu stii ce il apuca si ai putea fi in pericol, ai grija, nu merg niciodata singura acasa, sa fi inconjurata de oameni, cel putin pana discuti cu ai tai si poate ai lui, ca sa inceteze. ai mare grija te pup

| Marii a răspuns:

Spune-i direct ca nu vrei sa ai nicio legatura cu el si gata, zi-o direct si fara sa te simti prost. happy