anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu inteleg la ce tip de baieti se uita fetel este corect ca fetele se uita la baieti mai mari? ce trebuie sa aiba un baiat ca sa-i placa la o fata

Răspuns Câştigător
| VictorSilviu a răspuns:

Ca sa-ti raspund la intrebare de obicei fetele plac baieti mai mari, dar exista si exceptii, insa in general asa este. Un baiat trebuie sa fie sigur pe sine si nu prea insistent, nu stiu fete care sa se dea in vant dupa cei care nu le lasa sa respire. Este bine sa-ti arati interesul dar nu sa stai toata ziua pe capul ei, cel mai bine este sa fi relaxat si sa folosesti replici interesante.

4 răspunsuri:
| bibi99p3ty a răspuns:

Pai depinde de gusturile fiecarei fete unele vor baieti cu bani ca mine si unele nu

| mon@29 a răspuns:

Fetele in ziua de azi cauta bayety mai mar deoarece cica au experienta in viata.si nu o sa isi ia unu mai mik ca ea ca sa il creasca.laughingwinking

| gabystar a răspuns:

Trebuie sa aiba multi prieteni pentru a fi cunoscut, sa fie cat de cat frumos si sa fie sufletul pereche al acelei fete:Xlaughing

| radovanovic a răspuns:

De obicei fetele se uita la baietii mai mari deoarece cauta "protectie" dar din experienta mea am observat ca sunt moarte dupa cei ce le fac sa rada iar daca esti si frumos si mai ai si bani e si mai binewinking