| Mary496 a întrebat:

Nu inteleg o chestie... Ce Dumnezeu va apuca sa puneti intrebari asa stupide? Ghiciti care e culoarea mea preferata, Am facut sex cu o banana, raman insarcinata? etc.TPU nu e site de matrimoniale, de teme, prostii sau idiotenii.Serios,va face placere?

4 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Daca cine se ocupa cu aprobarea intrebarilor nu isi face treaba, noi ce sa le facem.Raportam ca disperatii, si vedem ca intrebarea ramane pe site.La fel ca si raspunsurile date in bataie de joc

| ☆♥spery♥☆ a răspuns:

Da, ai dreptate! În ultimul timp raportez întrebări cu carul! Sunt unii utilizatori care nu au ce face, pun întrebări din plictiseală sau poate chiar din prostie! Nu înțeleg ca temele sunt interzise pe site, că nu trebuie să pună întrebări stupide și irelevante. Dar dacă mai vezi astfel de răspunsuri, raportează-le! Nu au ce căuta pe site.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mi-e scarba cand vad intrebari de genul:-&Din pacate noi nu avem ce facestraight face

| beautifulkiss a răspuns:

Buna sa stii ca si pe mine ma deranjeaza foarte tare aceste intrebari.Nu am vrut sa ii intreb pe ceilalti pentru ca nu vroiam ca altii sa ma judece si sa isi faca o parere proasta despre mine.In vacanta de vara eu am stat pe TPU si am vazut multe intrebari legate de sex.Si ce raspunsuri primeau.Era acel user ellasexygagica sau mai era inca o fata justmearound sau ceva in genul acesta.Ma innebuneau la culme.Acum,ca a inceput scoala, apar tot felul de copii care vor ca noi sa le facem temele. Poate mai sunt si unii care chiar eu nevoie de ajutor, dar cred ca restul vor sa le facem noi tema.Eu am raspuns doar la cele care chiar erau grele si banuiesc ca, chiar nu stiau.As vrea sa le fie sterse conturile acelor useri care isi bat joc de tpu.Ca,cam asta fac nu? Dar sincer acum noi nu avem ce face.Ne spunem oful, dar pe ei nu ii doare nicaieri.Asta este nu ai ce sa le faci.