| NikeRyder a întrebat:

Nu inteleg rostul vietii.
Toata lumea se rezumeaza pe bataie, certuri,razboaie.
Un copil ce are sa vada de la asemenea lume?
Mai ales un copil dezorganizat.
Cara nu are parintii.
Care a privit familia cum mare.
Ne putand sa faca nimic.
Iar cat despre Dumnezeu,nu stiu ce sa zic.
M am rugat, pentru ei in timpurile grele mai mult decat ma rugam pentru mine.
Mi am pus instreaga speranta,dar...
Nu mai am ce sa vad, mi s-a acrit de lumea asta din zilele de azi.
Parlamentarii: Da,chiar tu ai face bine sa iei masuri.
Noi generatiile astea, fara parinti nu avem ce sa facem, iar voi ce? Furati in continuare.
Va ganditi numai pentru voi.
Ganditiva ca exista cineva care nu si mai are nici mama nici tata.
Nu are cui sa ii spuna supararile.
Nu are cine sa il mai alinte,cine sa l imbratiseze cu drag.
Asa cat si pentru voi cei din strainatate, nu va lasati parintii acasa si sa mergeti numai din cand in cand.
Eu sa fiu sincer am patit o parintii au stat mai mult in strainatate decat cu mine.
Si e greu sa stai toata viata cu gandul caci nu ai cui sa i spui supararile, gandurile, alinarile...

Asa ca tu cel care privesti acest mesaj, fugi acum la parintii tai, iai in brate si spune-le ca ii iubesti.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cat ma bucur atunci cand vad un mesaj ca si al tau, ce-mi demonstreaza inca o data ca inca mai sunt oameni cu suflet. Rostul vieti, nu trebuie sa fie neaparat un rost. Viata poate fi perceputa in multe feluri. Incearca sa te gandesti la ea ca si cand ar fi o vacanta in care faci exact ce vrei, ce iti place, ce te pasioneaza. Iar atunci cand te intorci acasa, nimeni nu o sa te judece pentru ceea ce ai facut. Dar va conta ceea ce o sa le povestesti. Trebuie sa descoperi ceea ce iti place si sa-ti descoperi "chemarea". Tu ai venit cu un motiv pe aceasta lumea. Nimic nu este intamplator!

3 răspunsuri:
| T0T a răspuns:

Fiecare cu caracterul lui. Sunt mulți oameni infecți dar trebuie să realizăm că viața nu e dreaptă și de asemenea trebuie să apreciem ce avem, desigur. Oamenii sunt de obicei superficiali și egoiști.

| peperonies a răspuns:

Fii schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume.

| viperra a răspuns:

Cred ca mi-ai facut ziua mai buna! happy
Vad ca esti o persoana buna, si cum in zilele noastre persoane de genul asta sunt foarte rar, vreau sa iti spun sa NU te opresti din a-i face pe oameni sa zambeasca! Bravo!