Da si mie imi este mila de ei, pentru ca sunt niste adolescenti cu probleme.
Am auzit ca majoritatea sunt ''EMO''din cauza unor certuri din familie, prieteni etc.
Am avut si eu un prieten Emo care avea probleme cu integrarea.Multi isi bateau joc de el.
Sunt si ei oameni fiecare cu stilul sau, daca au probleme ar trebui ajutati nu discriminati:*
Eu cred aceeasi treaba, nu sunt emo dra nu ar trebui sa-i descriminam.
Unii o fac doar pentru ca cred ca cei emo sunt fara aparare si pentru ca ii vad retrasi.
Fiecare cu viata lui, daca ar fi cineva care sa ii comdamne ar fi Dumnezeu.
Parerea mea e ca toti oamenii ar trebui iubim, nu sa uram. Daca ei is emo, treaba lor, nu trebuie sa ne bagam in viata lor, sa ne batem joc de ei. E bine sa le explicam ca gresesc(poate dar daca nu vor nu vor.Si rockerii is si ei oameni care iubesc. Mie imi plac..
Buna inna si eu sunt emo si asta nu inseamna ca trebuie sa iti fie mila de mine da? pentru ca exista 2 tipuri de emo... emo sin:adica emo care se distreaza rad glumesc si emo:care sufera din cauza unei trairi dificile eu fac parte din prima categorie si asta nu inseamna ca trebuie sa imi jignesti colegii da? emo stau in lumea lor virtuala si joaca anumite jocuri cum ar fi second life imvu si altele dar uitate in oglinda inainte sa vb nu trebuie sa iti fie mila de ei int? lasa-ne pe noi in pace si continuati viata sorry daca team jignit cu ceva pentru cei emo contactati-ma; la id:dulcibombonici si vb mai multe acolo tnx ca mi-ati citit msj