anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu inteleg un lucru este o greseala sa iti placa de un baiat rom daca el nu stie si daca sti ca nu iti face rau si il mai cunosc si de cand eram mica si prietenelor mele le place de el si ele sp parca ar fi vreo crima? ce trebuie sa fac si pe deasupra parinti lui sunt mari oamneii de afaceri la fel ca tatal meu ce trebuie sa fac?

Răspuns Câştigător
| soare a răspuns:

E chestia ca lumea face greseala de a ii baga pe toti in aceeasi oala dar cel mai bine e sa iti asculti inima nu pe cei din jur si el este om si are dreptul sa iubeasca si sa fie iubit. Daca caracteru il defineste ca un baiat bun respectos.nu cum sunt cei care apar la tv. atunci ar fi bine sa ii spui ca iti place de el ca poate si el te place

3 răspunsuri:
| andreeutzaa a răspuns:

Pai,fa-i ce crezi tu.Eu nu vad nici-o problema in a sta cu un baiat rom.(de parca romanii ar fi mai buni, cand stau mereu numai cu gura pe bere) Avem uratul obicei sa fin inchisi mintal.Cand cineva ajunge sa faca o fapta gresita nu e din cauza nationalitatii dar a educatiei si a mediul inconjurator in care a trait.Eu una cred ca suntem toti la fel pentru ca avem chestia cea mai importanta in comun: traim.Eu sunt in Italia de vreo 4 ani cam asa.Romanii(nu rom) au facut de toate pe aici! Iti era rusine sa vb romana pe strada deci nu imi veniti mie sa imi ziceti ca poporul roman e vazut rau de catre alte tari din cauza romilor pentru ca nu e absolut deloc adevarat.Nimeni nu alege unde se naste si cum se naste deci chestia fondamentala in a trai civil cu toti(ceea ce este un drept fondamental) e a avea respect reciproc.

| MetalRocker a răspuns:

Nimic

| Monique29 a răspuns:

Multumesc mult pentru sfauri sunt chiar adevarate dk aveti vreo intrebare o sa va raspund cu mare placere