| Stefania a întrebat:

Nu-l iubesc, dar imi place de el.Mereu se baga in mine cu intentie, imi zabeste, vorbeste frumos cu mine si mi-a cerut nr meu de telefon, este colegul meu de clasa. El a mai fost cu o fata de l min din clasa, dar nu s-au sarutat, nici macar nu s-au tinut de mana, etc.Nu vrea o relatie sau ceva de genul, pentru ca trebuie sa invat si nu sa trimit biletele si nici sa il dau balta. Cea mai buna priertena a mea il iubesc fff mult si nu vreau sa o supar pe ea. Ce sa fac? FUNDITA! Cum sa-i atrag atentia asupra mea, fara sa-i demonstez ca-l plac? Un sfat! FUNITA!

Răspuns Câştigător
| Christa a răspuns:

Daca tot ti-a cerut numarul de tel. poate te v-a suna el, atunci o sa ai ocazia sa-i zici. Daca nu vrei o relatie, incearca sa faci tot posibilul sa ramaneti amici. Sau fa in asa fel incat sa-i pui o " *** " prietenei tale, poate vrea ea sa " trimita biletele ". Si cand a mai avut o prietena, poate se sarutau in afara scolii, sau " dincolo" de ochii lumii. Numai bine! happy

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fii tu insuti si daca el te place asa cum esti si te va alege pe tine nu are de ce sa se supere prietena ta daca iti este prietena intr-adevar pentru ca nimic nu-i atrage pe baieti decat o fata sigura pe ea si de incredere