| GeoShh a întrebat:

Nu-l mai suport pe tataaa! Ce dracu. viata de rahatt... ce naiba. ma lasa in oras si cand incepe sa se intunece ma suna repede. numai suportt crying toti prietenii mei se duc si etc. plus ca are si un vocabular vulgar. si din cauza lui m-am despartit si de prietenul meu pe care il iubesc enorm de multt... pentru ca el iese numai seara afara. pe la 9-10. dupa tata eu la 9-10 sunt si in pat straight face deci ce sa facC? plus ca nici macar nu ma asculta. de fiecare data cand incerc sa-i explic incepe sa tipe, sa se enervezecrying eu ce sa facc? mama m-ar lasa, dar spune ca nu poate sa se certe cu el in fiecare zi. imi vine sa-l omorr! sau ma omor eu :"(((( cum naiba. deci toti prietenii mei ies seara. am 15 ani straight face si prietenul meu. numai zic. nici mkr nu stie dc ne-am despartit. am stat o saptamana si intr-o saptamana ne intalneam decat odatasad P. S: nu ma luati cu din astea, esti nebuna sau. vreau decat un sfat. atata tot. MS puppy dog eyes

7 răspunsuri:
| Ana94 a răspuns:

Ştiu prin ce treci.Eu stau la bunici şi săptămâna asta când eram afară m-a sunat bunica pe la 5 seara că vai, unde sunt că se întunecase (de parcă eu nu observasem laughing) rolling eyes Nu i-am zis nimic pe moment,i-am zis când am ajuns acasă să nu mă mai sune.Şi vineri am decis să ies şi eu singură pe afară şi dupa o oră jumate (cam aşa) mă sună bunică-mea că unde sunt şi i-am zis tot aşa, să nu mai sune că mă deranjează. Ştiu că ai să-mi zici că ai probleme cu părinţii, nu cu bunicii dar stai calmă că şi când mă duc la ai mei am şi eu probleme cu tata la fel ca şi tine.Nu mă lasă noaptea afară că vezi, Doamne îs numai golani afară. Mama m-ar lăsa dar tata tot comentează şi trebuie să-l convingem (eu şi mama) cumva să mă lase afară.Şi eu am 17 ani şi-mi fac aşa.
Revenind la problema ta...Pe de-o parte îl înţeleg şi pe tatăl tău că se îngrijorează pentru tine, e normal.Doar eşti copilul lui, e normal să se îngrijoreze pentru tine când probabil că vede atâtea nenorociri la TV.Pe de altă parte tu ai 15 ani şi ar trebui să aibă mai multă încredere în tine că nici tu nu mai eşti o fată mică.Eu zic să porţi o discuţie calmă cu el, să-i dai de înţeles că poate avea încredere în tine, că ai crescut şi că te poţi descurca singură. Crede-mă că dacă te cerţi cu el nu vei ajunge la niciun rezultat şi mai rău va fi.Trebuie să vorbeşti calm cu el şi să încerci să înţelegi şi punctul lui de vedere.E tatăl tău, ar trebui să te asculte.

| Ana94 a răspuns:

Mda,am uitat să menţionez că şi eu mă simt ciudat deoarece colegii mei au voie afară mai mult iar eu nu.Îmi e să nu fiu catalogată drept ciudată de cei care nu mă cunosc prea bine sad

| Alexander123 a răspuns:

Stii, tatii sunt mai protectori cu ficele lor, adica stii tu, sunt mai exigenti din cauza ca... na poate esti singura lui fiica si nu vrea sa te inhaitezi cu golanii si sa capeti obiceiuri proaste.

| Mufiiinel a răspuns:

Stii. nu trebuie sa ti se para prea deplasat, adica totusi ai 15 ANI, nu 18, nu mai vorbi cu el o zi intreaga. va veni la tine si te va intreba ce ai, iar tu spune-i asa, calm. dar sa nu-i spui ca te enerveaza ca nu ai voie afara, ca poa' sa fiarba asawinking. spune-i ca te deranjeaza ca nu te asculta si ca vorbeste prea urat. atat. si apoi vezi ce zice. si cu iesitu' afara. daca prietenii tai tin la tine cu adevarat te vor intelege si vor iesi si ei la orele in care iesi si tuwinking. da-mi fundita ca te-am ajutat! :-l

| adelaadelaadela a răspuns:

Pe mine nu ma lasa deloc... oricum o sa treaca, o sa vina chestii mai grele si o sa uiti de asta, nu stiu daca asta e o consolarelaughing dar succes nu stiu ce sa iti zic... sorry

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Unii parini chiar nu ne inteleg...si ai mei sunt cam tot asa, nu stiu ce am sa fac cand colegii au sa mearga noaptea prin cluburi, si eu am sa fiu luata de ciudata
i hate this world

| GeoShh explică:

Am 14 nu 15:d am scris gresit de nervi. bineinteles!