| ianis1231231 a întrebat:

Nu imi place sa invat.Sunt la mate info dar m-am saturat de invatat. Termin liceul la profilul acesta dar trebuie sa fac si o facultate si vreau sa fac o facultate mai usoara dar in acelasi timp sa am si unde sa ma angajez dupa ce o termin.Ce facultate as putea face?

Răspuns Câştigător
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Esti la mate info, SIGUR ai ajuns acolo invatand.
Da, invatatul nu e intotdeauna o placere, facultatile tehnice (mai ales alea pe profil mate-info) sunt grele.
Dar esti acolo si termini deja liceul. Ce spune asta despre tine?
Esti omul potrivit la locul potrivit.
Nu te mai plange, pune mana si invata si termina liceul, ia BAC-ul.
Poti alege o facultate tehnica sa devii inginer, sau poti alege calea academica si sa predai altor copii (nu neaparat la facultate). Sunt o multime de scoli care ofera cursuri de programare, robotica, chiar reconversie profesionala!
Poti fi pe cont propriu si sa ai propria afacere, daca ti se pare mai usor. Orice ai alege, tot ai nevoie sa inveti!

| ianis1231231 explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Pai la evaluarea nationala am luat 8.30 la romana si 8.55 la mate dar acum nu mai suport sa invat

5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Din păcate nu există facultatea La Mama Acasă.

| sierra1 a răspuns:

~Nu m-ai imi place sa invat...Ce facultate as putea face?~

cred că cel mai sănătos ar fi să te apuci să pui gresie sau faianță de ex. De ce ai face ceva ce nu-ți place?

| Fatamuntilor a răspuns:

Facultatea nu e obligatorie
mai bine fa niste cursuri de calificare unde poti invata o meserie.

| annonimaaaa555 a răspuns:

Dacă nu îți place să înveți și vrei o facultate mai ușoară, dar care să îți ofere oportunități de angajare, ai putea să te gândești la:
Management – Oferă multe opțiuni de angajare în diverse domenii.
Turism – Oferă posibilități de angajare în agenții de turism, hoteluri, sau ghidaj turistic.
Marketing – Poți lucra în publicitate, social media sau vânzări.
Comunicare și Relații Publice – Domeniu cu oportunități în jurnalism, PR, organizare de evenimente.
Acestea sunt facultăți mai accesibile și cu perspective bune pe piața muncii.