Nu ii baga in seama pe ceilalti care te judeca Tiger Nu e rau sa nu te imbeti muci, mai bine bei dar cu limite. Daca ceilalti te cred plictisitor nu au decat, nici eu nu m-am imbatat niciodata(bine eu am 12 ani)dar crede-ma decat golan si betiv mai bine „plictisitor" cum zic ceilalti crede-ma
Daca nu iti place intrebarea ai tot dreptul si e alegerea ta sa o eviti, nu sa raspunzi dandu-te pe inteligentul.
Nu ma dau inteligent dar nu cred ca intrebarea ta nu isi are rostul pe aici.Ai sa ii indemni si pe altii sa faca asta.
Exact iti spun si tie ce i-am spus lui darrio2007, daca nu iti convine nu comenta, nu pot sa inteleg tipul asta de oameni ca voi.e o tara libera, nu v-am bagat pe gat intrebarea.
Ai dreptate!
Nu ti-a cerut nimeni parerea.Joc de glezne.Doamne,eu nu inteleg daca nu va convin intrebarile exista activitatea numita''ignorare'' exista gandul de ignore.Ce tot atata tam-tam? Sunteti voi ciudati si enervanti.E o tara libera, frate. Vreti sa fim pe vremea lui Ceausescu sa facem marsuri si sa-l slavim pe ''marele'' tovaras Ceasca?
1 Tu le-ai cerut paprerea celori ce citesc intrebarea ta si eu i-am dat dreptate lui "Urpaniel"
2 Daca nu iti convine raspunsul IGNORA-L.
3 Scuze dar esti cam deplasat.
Crede-ma JUR ca nu sunt puse la misto. Vorbesc serios.
Ştiu. De-aia imi plac.
Abordează subiecte seci => eu râd.
Da' stai calm. S-a găsi cineva care să răspundă
Poti sa o faci tu.Chiar te rog frumos
Nu, nu e grav. Nici de ingrijorat nu e.
Dar da, e de râs.
Care a fost cea mai mare betie a ta si cum te-ai comportat?
Când aflu, iţi spun.