| krysstynna03 a întrebat:

Nu m-am întîlnit cu nimeni de mai mult de jumate de an.Deși am avut foarte multe propuneri, le-am refuzat.Parca nu îmi place nici un băiat, dar imi este foarte dor de un fost iubit, problema ca vb cu el în fiecare zi si cînd îi zic ceva de genul,, te iubesc** nu mă crede, iar daca il intreb eu daca ma iubeste imi zice ca nu stiu. L-am întrebat lucrul acesta si în față și am primit același răspuns*(. Ce să fac sa iî dovedesc ca chiar simt ceva pntru el?*(

3 răspunsuri:
| superdorex a răspuns:

El e singur, inca? Daca e mai ai sanse sa stii dar trebuie sa il faci sa isi schimbe parerea despre tine, incearca sa-i dovedesti iubirea prin fapte ca sa-l recuceresti nu prin vorbe doar...trebuie sa vada ca il vrei alaturi prin comportamentul tau, prin felul tau de a fi, pentru ca vad ca inca mai ai sentimente fata de el! Multa bafta!

| doggie a răspuns:

Nu stiu daca iau funda darhee hee sansele sa fiti din nou impreuna sunt mici mai ales ca il stresezi asa big grin

| lilbunny13 a răspuns:

Nu trebuie sa te lasi asa de usor...cu cuvintele alea i-ai cazut la picioare. daca inainte a simtit ceva pentru tine acum e sigur confuz pentru ca odata ce ii spui ca il iubesti risti sa devii neinteresanta. nu e nevoie sa ii dovedesti ca il iubesti... eu zic sa il tratezi cu indiferenta pentru ca indiferenta doare cel mai tare.fii mai vesela,mai plina de viata si mai frumoasa ca niciodata! nu trebuie sa te vada trista, deprimata, si in special plangand! asta ii va oferi un avantaj [care nu va ajuta la nimic decat la ranirea ta]. deci nu mai lupta tu pentru el! lasa-l pe el sa lupte pentru tine! sper ca te-am ajutathappy