| Saraaaa_6669 a întrebat:

Nu m`am vazut cu prietenul meu de 4 zile si mi se pare ca e un pic rece. pe mess ne ciondanim din orice. ziceti`mi ce pot sa fac sa-l tin aproape, sa nu-l pierd.

6 răspunsuri:
| Floreenofficial a răspuns:

Intr-o relatie 4 zile inseamna foarte mult.De exemplu in 4 zile poate iesi cu mai multe tipe si poate face multe...asa ca cel mai important este sa tii legatura zilnic cu el.bafta! :*

| cristi202 a răspuns:

Depinde. Daca v-ati tot certat pina acum, e cam sfirsitul relatiei, si nu ai ce face. Daca e doar de scurta vreme incoace, atunci poate ca are si el ceva mai personal si nu vrea sa te implice pe tine. Cind dai de greu, uneori poti fi iritat si sa te supere chiar si prietena, chiar daca ea nu greseste. Sau poate pur si simplu a vazut pe alta mai frumoasa, si devine rece pentru tine (mai se intimpla din nefericire chestia asta la baieti), insa atunci e clar ca nu a tinut la tine cu adevarat.

| Kolp a răspuns:

Pai depinde cati ani ai.

Daca ai intretinut rapoarte intime cu el deja, cheama-l la tine si fai o surpriza placuta. Saruta-l etc.

Poate te insala cine stie...Mai intereseaxa-te tu, intreaba prietenii...etckiss

| AngelSpeed a răspuns:

Incearca sa nu te mai certi cu el dai lui dreptate si stai mult in prejma lui si "atatal" big grin

| Saraaaa_6669 explică:

Pai. stiu ca nu are pe alta, ca nu`i asa spectalulos, imi repeta zi de zi ca ma iubeste, si stiu ca sunt extrem de dificila. multumesc din suflet pentru sfaturi, mi`e foarte greu sa aleg un raspuns castigator straight face

| CeaoS a răspuns:

Simplu... sa il ignori, in sensul ca sa nu il mai cauti tu, lasa-l pe el.
Si daca asta nu merge, atunci discuta serios despre ce s-a intamplat, s-ar putea ca relatia sa nu mai functioneze si sa vrea "o pauza".

"If you love someone, let it go, if it comes back to you, it's yours, if it doesn't, it never was"... so so true!