Da. Ai toate calitatile pentru a reusi in viata. Din asta iti va veni ambitia de a reusi. Si atunci toate vor disparea in fum. Ai sa vezi viata altfel. Curaj!
Da. imagineazati in 5-10 ani cum va fi cand tu vei trece ( cred ca vei invata, si vei avea noroc) cu nu stiu ce masina luxuoasa si la stop vin aia care spal geamuri si e chiar unu din liceu de la tine, cum va fi? lasa cluburile si idiotii ca te trag in jos. invata, si de la o varsta in colo cand vei avea bani, vei incepe sa traiesti viata adevarata, nu prostia asta.
Cred ca primesti um mare plus pentru faptul ca nu iti plac glumele proaste si injuraturile. la putini li se primeste sa reziste anturajului si sa nu cedeze la influienta negativa doar de dragul de a fi primit intr-un anumit cerc de persoane. tu esti de lauda. iar cu privire la cluburi... crezi ca vei avea de invatat ceva bun de acolo, putin probabil. Cit despre scoala, cred ca asta e in puterea ta de a schimba si poti face asta, doar sa doresti si putin efort. Aici poti gasi multe informatii cu privire la prietenie, scoala, etc
http://www.jw.org/ro/invataturi-biblice/familie/adolescenti/