| Pitic a întrebat:

Nu mă înteleg deloc cu fratele iubitului meu, au trecut 3 ani de când nu ne salutam, decât ne intepam cum putem mai bine și mai frumos, mai mult el.
Nu este o persoana cu care sa vorbesc pentru a putea rezolva ce este într noi. La puțin timp după ce ne-am cunoscut ne-am certat din cauza ca iubita lui de atunci mi-a vorbit urat iar eu la rândul meu am făcut același lucru. Ideea este ca nu mai suport situația, ne întâlnim mai tot timpul și când suntem în aceeași încăpere este o atmosfera tensionata chiar dacă nu vorbim, decât ne analizam unul pe altul și batem ponturi pentru a ne jigni indirect.
O El este mare cu 5 ani ca mine însă degeaba e mare ca e... Cum sa rezolv situația ce sa îi spun, este foarte imatur...

3 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Buna!
Spune-i iubitului tau ca te simti deranjata si sa vorbeasca cu el. De asemenea ai putea incerca si tu sa-i explici toata situatia aceea in detaliu si sa-i spui ca te-ai saturat de atata cearta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"O El este mare cu 5 ani ca mine însă degeaba e mare ca e" ca tu oi fi mare matura laughing.

"ne întâlnim mai tot timpul și când suntem în aceeași încăpere este o atmosfera tensionata chiar dacă nu vorbim, decât ne analizam unul pe altul și batem ponturi pentru a ne jigni indirect. "

avand in vedere ca va "jigniti" reciproc nu vad de ce el ar fi imatur si tu mare matura. daca nu il bagai in seama poate te credeam mai matura dar asa se vede ca nu va duce capul la mai mult pe nici unul din voi 2 asa ca las-o balta laughing.

| George_Gr_1995 a răspuns:

Buna.
Pai daca este atât de imatur de ce încerci sa rezolvi ceva? Gândește-te cât încerci tu sa te consumi pentru o persoana care imatura fiind nu va înțelege niciodată ceea ce vrei sa ii spui si pentru el vor fi doar motive pentru certurile următoare. Nu cred ca ar trebui sa iti pese de ce crede el si ce vrea sa iti demonstreze pentru ca pana la urma esti cu fratele lui.
Câteva sfaturi are le poți aplica ar fi următoarele :
-Vorbește deschis cu prietenul tau despre subiectul acesta si cere-i sa il potolească pe fratele lui (daca te iubește si nu prefera sa râdă mereu de certurile voastre il va liniști )
- Încearcă sa eviți prezenta fratelui sau.
Cam asta ai putea face când ai parte de o Persoana imatura in preajma ta.
Bafta, nu iti bate capul cu el si nici cu ea. Sper ca te-am ajutat.