Daca nu a fost in trecut asa si acum se poarta exagerat in anumite circumstante, probabil ca are ceva probleme si ar fi bine sa incerci sa vezi ce e si s-o ajuti macar cu intelegerea. Daca a fost asa si inainte, n-ai s-o poti schimba si ar fi bine sa incerci sa nu-i dai prilejul si sa eviti pe cat posibil situatiile conflictuale, sa comunici des si cu calm cu ea pe cat se poate. Mai ai nevoie de ea, de parinti de fapt(buni, mai rai, mai exigenti) si cand esti la randul tau adult cu familie.
Lasa-o pe doamna sa se exterorizeze. Ce ai cu dumneaei? Si asta e un mijloc de a te elibera de stressAm vazut multi care se cearta, si dupa ce il enerveaza pe partenerul de discutii ei se simt mai bine.Asculta ce zice, ia ce e bun din asta si elimina dracii
Incearca sa vorbesti stiu ca poate crezi ca spun asa din auzite dar stiu cum e:d
Explica-i ce te deranjeaza(nu prea stiu detaliile) dar spune-i frumos si nu lasa discutia sa se transforme in cearta si ptrece mai mult timp cu ea arat-i ce faci tu in timpul liber crede-ma numai asa te va intelege si asculta pareri de la ea
Cred ca ar trebui sa vorbesti cu ea, si sa ii spui ce simti. Doar asa o poti face sa inteleaga. . Daca o sa continue nu. i mai da foarte mare atentie cand incepe sa exagereze!
Pai eu zic asa: mai bine taci si inghite, ca si la mine si la toti adolescentii e la fel. e criza varstei...asa sunt toti parintii! de ce nu inveti? de ce fumezi? de ce ai absente? de ce aia. de ce aia.de ce ailalta?!?! SUNT STRESANTI dar nu ai cum sa te certi cu ei ca sunt parintii tai... mai bine taci si inghite eu asa fac si da rezultate.nu m-am mai certat cu mama de 3 zile
Aceleasi sentimente le am si eu dar iti sugerez sa nu-i dai prea multa atentie atunci cand greseste si nici nu ii raspunde prea urat ca atunci seva enerva mai tare. Orice ti-ar spune ea sunt sigura ca sunt lucruri de bine si ar trebui sa-i asculti sfaturile. oricum adolescenta e cea mai grea perioada din viata oricui si ne confruntam cu foarte multe probleme, schimbari, asa ca nu reactiona pe moment si gandeste-te de 2 ori inainte sa-i sp mamei tale ceva.multa bafta:*
BuBulinutzzaDragutzza întreabă: