anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu ma mai suport! Sunt scunda si grasa.Am 1.34 si vreo 37-38(nu m-am mai cantarit de mult), am 10 ani. Fetele de la mine din clasa au si 1.51-1.56.Mi se pare ca am slabit in partea de sus, dar la picioare sunt grasa. Ce as putea face ca sa slabesc la picioare? Cat ar trebui sa am inaltimea?

Răspuns Câştigător
| arysa a răspuns:

Nu te panica caci vei mai creste pana pe la 17-18 ani. Acum ai abia 10 ani e normal sa fii mai mica de inaltime. pentru slabit fa miscare minim 30 de minute pe zi( ar fi idel sa faci jogging sau in orice caz multa miscare, poate daca tot a venit vacanta sa iesi la o partida de handball, tenis) si sa ai un regim de viata sanatos: fara prajeli, fara fast food, cat mai putine dulciuri si sa nu mai mananci supa ora 19:00! Uite cateva siteuri cu exercitii pentru picioare dar in afara de astea trebuie oricum sa mai faci miscare: http://www.eva.ro/......-3236.html
http://www.eva.ro/......-3236.html
Succes!

1 răspuns:
| MKRmicrula a răspuns:

Buna! big hug Nu ar trebui sa spui "NU MA MAI SUPORT!" straight face Ptr. ca fiecare dintre noi a fost lasat asa cum e cu un scop anume happy Uite, eu la 10 ani aveam 1.58 si 63 de kg laughing Si nu imi prea pasa de cat de bine arat sau alte chestii laughing Mai toata ziua invatamhee hee Dupa am trecut clasa a5a,colegi noi, profi noi, caractere total diferite...Intr-o perioada slabisem straight face dar cand venise vara am luat si mai mult in greutate straight face Aveam 70 de kg :O Si m-am pus iar pe slabit laughing Nu pot zice ca m-am pus rolling eyes pentru. ca diete n-am tinut niciodata oh go on Aveam 1.68 si 65 de kg in clasa a6a dar tot nu eram multumita laughing Pe parcursul anului scolar am mai pus 5 kg laughing Deja ma saturasem laughing In a7a nu am mai avut pofta de mancare, pur si simplu nu mancam.sau daca mancam pe la ora 14:00 sau 18:00 1-2 mere laughing Slabisem vreo 4 kg intr-o saptamana :X Acum am 1.80 si o greutate normala happy Mananc in timpul zilei, dar nu mult.seara daca mi se face foame beau apa happy Incearca sa faci si putina gimnastica. Sa mananci fructe si legume, sa bei apa, sa nu mananci multa paine sau dulciuri big grin dar niciodata sa nu faci prostia sa te infometezi cum faceam eu cu alea 2 merehee hee Succesc big hug