De ce ai neaparat nevoie de cine sa-ti dea 10 palme? Nu poti sa gandesti logic si sa iei singurica o decizie?!
Ca el mai sunt destui.
E genu ala de baiat ipocrit care fata in fata zice ca te iubeste si multe alte cuvinte care sa te faca sa te simti bine si de ce nu, iubita, dar pe la spate vorbeste alte chesti doar sa para cea ce nu este defapt...Asta cu ma sinucid, ma tai(poate chiar se taie putin)sunt doar niste chesti menite sa impresioneze o persoana pentru a acorda o adoua sansa!
Imi pare rau de fetele care au baieti de genu langa ele, zic ca iubesc si din acest motiv acepta toate cele.Pacat,mai ales ca unele dintre ele nu au mai mult de 14-15 ani si o ard cu baieti de 18-19 ani care le sucesc mintile cum vor...
Trist!
Esti cumva din Iasi? Am un prieten din Iasi care spunea ca se omoara din cauza unei fete...etc.
Chiar merita, nu tin cu nimeni dar tu mi-ai descris un baiat sociopat. In el sa nu ai incredere te va minti tot timpul, este manipulator si un prefacut, in plus tu meriti mai mult, meriti sa fi respectata pentru ce esti, nu pentru ce a zis baiatul ala despre tine, el nu se va omori, nu are curajul crede-ma, s-o fi taiat accidental si face din tantar armasar. Iarcu masina...ce pot sa zic poate nu stie conduce prea bine. Iti dau un sfat : Nici macar o privire nu merita, nu-i da deloc atentie, fi nepasatoare.Nu trebuie sa-l
jignesti inapoi, pur si simplu nu-l baga in seama.
Sincer Eu spun sa nu te mai gandesti la el ce a fost a fost si gata viata merge inainte el nu se va omora doar se preface momentan dai timp sa vezi ca te v-a uita.Stai linistita Succes in continuare