| kittykat a întrebat:

Nu ma simt bine deloc bine in pielea mea: mi se pare ca sunt grasa desi mereu mi se sp ca arat bine eu nu cred si nu e numai asta ma simt foarte prost inaine cand mergeam pe strada aveam curajul sa privesc orice baiat in oki acum nu mai ridic capul din pamant cryingcrying... un sfat ceva? va roog sadsadsad m`am tot abtinut sa pun intrebare asta dar acum chiar e prea d tot cryingcrying am fost destul umilita

Răspuns Câştigător
| noi3 a răspuns:

Draga, esti frumoasa atata timp cat iti spui tu ca esti frumoasa... devii ceea ce gandesti [zicea nenea Buddha si vorbea serios]
esti victima unei mari manipulari... si nu esti singura. peste tot e promovata imaginea frumusetii... prin reviste, tv si alta media.
imaginea frumusetii artificiale. [machiaje si retusari in photoshop si etc]

si o poveste chinezeasca...

Fata era saraca si avea o multime de complexe pentru ca nu putea purta nicio bijuterie si nici rochii scumpe. Tatal murise iar ea traia cu mama sa traind din vanzarea de mici obiecte de artizanat. Cand a implinit optsprezece ani, mama sa i-a daruit o mica suma de bani spunand ca poate sa isi cumpere orice vrea ea. A plecat spre oras strangand in pumn banii si neindraznid sa cumpere nimic. Isi spunea "oricum nu voi putea niciodata sa ma plimb pe aici cu capul sus, voi ramane mereu saraca si prost imbracata..."Se gandea la baiatul frumos de la scoala, oare pe cine va alege pentru balul de sfarsit?

Mergand asa dezamagita, vazu magazinul de palarii si bijuterii si se uita in vitrina cu o mina trista. Vanzatorul o invita inauntru si ii spus "ce par superb aveti, incercati aceasta bereta verde, merge grozav cu pielea si cu ochii dumneavoastra." Fata ezita, calculand ca bereta face aproape toti banii pe care ii avea. Dar era tarziu, vanzatorul ii aranjase deja bereta pe cap.II dadu o oglinda si fata ramase mirata - nu se mai vazuse niciodata atat de frumoasa, radiind de tinerete, de sanatate cu pielea alba pusa in evidenta de bereta superba, era ca si cum s-ar fi transformat dint-o data.
Plati bereta si iesi mandra in strada.
Calca pe strada luminata de soare si toata lumea o privea. Dintr-o data zari baiatul cel frumos de la scoala. El se apropie de ea si ii spune "ce zici, vrei sa fii partenera mea de bal "? Ea accepta simtind ca plutea. Pentru prima oara in viata avea chef de o nebunie si se gandi ca poate cu banii ramasi va putea cumpara si o bijuterie.
Se intoarse la magazin si vanzatorul ii zambi

" Eram sigur ca va intoarceti! Cand ati iesit din magazin v-a cazut bereta si stiam ca veti veni dupa ea..."

3 răspunsuri:
| Baby a răspuns:

Foarte foarte tare povestioara lui noi3. Increderea de sine e totul happy
Eu zic sa-i dai fundalaughing

| hackerurauhahaha a răspuns:

Stai linistita daca intr-adevar ai cateva kg in + alearga putin seara macar 30 de minute mananca sanatos (lasa carnea si mancarurile grase) dupa toate astea iesi pe strada intr-o fustitsa asa frumoasa un decolteu bun si sa vezi cum intorc baietii capul dupa tinetongue

| Suciu_Antonia_1997 a răspuns:

Ma confrunt cu aceeasi problema, ai id de mess, poate mai putem comunica...