| Animatiebiografic1234 a întrebat:

Nu ma simt bine in pielea mea. Multor baieti le place de mine cand ma vad pe fb si mie imi place de unii. Dar cand ma intalnesc cu ei in realitate ma simt urata si nici nu vb cu ei. Unui baiat ii place de mine si el e frumos doar ca nu prea e de nasul meu. E prea frumos el e perfect. Eu am nasul mare si lat iar el e perfect. Imi e rusine sa mai ies din casa. Cand cresc mai mare mi se mareste nasul sau cum? Am 13 ani app

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Chiar daca nu te cunosc sunt sigura ca esti frumoasa. Esti frumoasa in felul tau. Toti suntem. Daca tu te simti complexata si nu ai incredere in tine, cei din jurul tau o sa vada asta. Si sa fi sigura ca baietolor le plac feltele zâmbitoare, pozitive si increzatoare. Trebuie sa ai mai multa incredere in tine si sa fi multumita de ceea ce esti. Esti speciala

2 răspunsuri:
| Kanpeki a răspuns:

Lolwut?
Daca lui ii place de tine si tie iti place de el, care e problema? straight face
N-ar mai trebui sa te intereseze micile tale defecte...

| IsabelaIssa a răspuns:

De unde ai ideile astea in cap? In primul rand nu exista om perfect. Sa stii ca un om pe care tu il vezi perfect e si el la randul lui complexat de cate ceva anume: ba are parul nu stiu cum, ba e prea gras ba prea slab, prea inalt sau prea scund etc. Daca nu il auzi cum se plange nu inseamna ca nu e complexat de ceva, si totusi nu ii e rusine sa iasa din casa. Trebuie sa invatam fiecare sa ne acceptam si sa ne simtim bine in pielea noastra. Fiecare suntem asa cum ne-a lasat D-zeu. Altii care nu au maini, picioare etc oare cum se simt? Trebuie sa-i multumesti lui D-zeu ca esti intreaga si sa te accepti asa cum esti. Tu iti creezi singura probleme inexistente in mintea ta.